363
Η αμερικανίδα ηθοποιός διατηρεί εδώ και χρόνια ένα σάιτ ευεξίας το οποίο είναι ένας συνδυασμός μπλογκ και ηλεκτρονικού καταστήματος | Gwynteth Paltrow / Facebook

Πώς η NASA ξεσκέπασε την… απάτη της Γκουίνεθ Πάλτροου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2017, 13:28
Η αμερικανίδα ηθοποιός διατηρεί εδώ και χρόνια ένα σάιτ ευεξίας το οποίο είναι ένας συνδυασμός μπλογκ και ηλεκτρονικού καταστήματος
|Gwynteth Paltrow / Facebook

Πώς η NASA ξεσκέπασε την… απάτη της Γκουίνεθ Πάλτροου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2017, 13:28

Όταν μπλέκεις με «φραπελιές» αυτά παθαίνεις. Η ΝΑSA διέψευσε με έμφαση κάθε ισχυρισμό της ιστοσελίδας GOOP, ιδιοκτησίας της Γκουίνεθ Πάλτροου, σχετικά με τα θεραπευτικά βιο-αυτοκόλλητα της εταιρείας διανομής Body Vibes που πωλούνται ηλεκτρονικά μέσω του σάιτ. Η Body Vibes ανήκει επίσης στην Πάτροου ‒ διανέμει και εμπορεύεται διάφορα προϊόντα ευεξίας που πωλούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας GOOP.

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Ιουνίου σε ειδική ανάρτηση του GOOP για την προώθηση πώλησης των βιο-αυτοκόλλητων, δόθηκε η εξής περιγραφή: «Είναι κατασκευασμένα από το ίδιο αγώγιμο υλικό άνθρακα το οποίο χρησιμοποιεί η NASA στην επένδυση της στολής των αστροναυτών. Με αυτόν τον τρόπο ανιχνεύουν τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων των αστροναυτών και να τη διατηρούν σε καλή ενεργειακή συχνότητα».

cbbkjd67tlsyitrg4jij
Τα επίμαχα βιο-αυτοκόλλητα σώματος τα λανσάρει η εταιρεία διανομής της Πάλτροου, Body Vibes μέσω του σάιτ GΟΟP που ανήκει στην ίδια (Body Vibes)

Η συχνότητα αυτή διαταράσσεται εξαιτίας του στρες που προκαλεί η καθημερινότητα. Τα βιο-αυτοκόλλητα λοιπόν, τα οποία μέσω του σάιτ κοστολογούνται $60 η δεκάδα, όπως αναφέρεται: «είναι προγραμματισμένα σε ιδανική συχνότητα και αντιμετωπίζουν όλες τις ανισορροπίες».

Ωστόσο η NASA διέψευσε τα πάντα! «Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου και κανένα αγώγιμο υλικό άνθρακα στις στολές των αστροναυτών μας. Ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά».

Κατόπιν αυτής της δήλωσης, το GOOP απέσυρε κάθε αναφορά από τη σχετική ανάρτησή του για τα αυτοκόλλητα, και δικαιολογήθηκε στους αναγνώστες του ότι είχε παραπληροφορηθεί από την εταιρεία Body Vibes που τα διοχέτευσε στο σάιτ.

Untitled
Κάθε βιο-αυτοκόλλητο εξισορροπεί και από κάτι που δεν πάει καλά με μας. Δείτε τα σχέδια

Εν συνεχεία η Body Vibes σε άλλη ανακοίνωση, ανέφερε πως ο κατασκευαστής των αυτοκόλλητων παραπληροφορήθηκε από τον προμηθευτή σχετικά με το συγκεκριμένο υλικό άνθρακα και γι’ αυτόν τον λόγο προέβη στο εν λόγω «επικοινωνιακό σφάλμα».

«Σε κάθε περίπτωση λυπούμαστε που παραλείψαμε να ελέγξουμε την εγκυρότητα της πληροφορίας που μας έδωσε ο προμηθευτής μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Body Vibes. Ωστόσο η εταιρεία εγγυάται για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των ενεργειακών αυτοκόλλητων.

Body-Vibes_10-2
Μπορούμε να συνδυάσουμε περισσότερα από ένα βιο-αυτοκόλλητα αναλόγως με το πρόβλημά μας. Συνοδεύονται ιδανικά από σωματική άσκηση και διαλογισμό (Body Vibes)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News