247
|

Συνεργασία του Casa Cook Samos με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Avatar Advertorial 6 Ιουλίου 2022, 19:06

Συνεργασία του Casa Cook Samos με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Avatar Advertorial 6 Ιουλίου 2022, 19:06

Όπως αναφέρει ο Ορέστης Βαλής, επικεφαλής της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Casa Cook Samos, «o Αλέξανδρος θα συνεργαστεί μαζί μας σε συμβουλευτική βάση με την ομάδα του και είμαστε σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα για τους επισκέπτες μας».

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ, ιδιοκτήτης και επικεφαλής σεφ του εστιατορίου CTC στην Αθήνα. Θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία όλων των μενού του ξενοδοχείου, ενώ θα μαγειρεύει «πιάτα υπογραφής» για τους επισκέπτες και θα διασφαλίζει τη σταθερή υψηλή ποιότητα και απόδοση της κουζίνας και της ομάδας. Ως μέλος της ομάδας, ο Αλέξανδρος έχει ορίσει τον συνάδελφό του Γιάννη Μαρκόπουλο ως executive chef του ξενοδοχείου.

Τα “signature dishes” του Αλέξανδρου Τσιοτίνη για το Casa Cook Samos:

  • Χοιρινά Spareribs από Ελληνικό μαύρο χοίρο, μαριναρισμένα σαν γύρος, με ψητή ντομάτα και καπνιστό τζατζίκι.
  • Cheviche ημέρας με φραγκόσυκο και φιστίκια Αιγίνης.
  • Αρνάκι Fricasee με μους αυγολέμονο, και baby gem ψημένα στα κάρβουνα.

Το Casa Cook Samos είναι ένα ξενοδοχείο 128 δωματίων μόνο για ενήλικες που προσφέρει τη χαρακτηριστική lifestyle πολυτέλεια του brand Casa Cook σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Μεσογείου. Ενσωματώνοντας την ιστορική ιδέα ενός ελληνικού χωριού σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, το ξενοδοχείο είναι εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια, τις Καμάρες, που βρίσκονται στα χωριά της Σάμου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News