158
Σχέδιο από μεδουλάρι τη μεταλλική θήκη όπου φυλαγόταν το μεδούλι (λίπος) για την λίπανση των όπλων, σχέδιο Δ. Ανδρέου | ΠΙΟΠ

«Οταν η τέχνη συναντά την παράδοση»: Διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης από το ΠΙΟΠ

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2021, 17:11
Σχέδιο από μεδουλάρι τη μεταλλική θήκη όπου φυλαγόταν το μεδούλι (λίπος) για την λίπανση των όπλων, σχέδιο Δ. Ανδρέου
|ΠΙΟΠ

«Οταν η τέχνη συναντά την παράδοση»: Διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης από το ΠΙΟΠ

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2021, 17:11

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει δύο αυτόνομα διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για ενήλικες, με την εικαστικό Δέσποινα Ανδρέου.

Συγκεκριμένα:

  • «Αξεσουάρ από ύφασμα»

Οι συμμετέχοντες, αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακές ενδυμασίες, θα δημιουργήσουν τα δικά τους πουγκιά αξιοποιώντας απλά υλικά, όπως παλιά υφάσματα και κουμπιά. Το εργαστήρι, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις ραπτικής, θα ολοκληρωθεί σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις στις 17/5 και στις 19/5 (ώρες 10:00-12:00).

  • «Κατασκευές από πολυμερικό πηλό»

Οι συμμετέχοντες, με σημείο αναφοράς περίτεχνα μοτίβα αργυροχόων, θα δημιουργήσουν μικρά διακοσμητικά στοιχεία με πολυμερικό πηλό, σύρμα και ύφασμα, τα οποία μπορούν να προστεθούν σε αξεσουάρ ή να τα μετατρέψουν σε μπρελόκ. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις στις 24/5 και στις 26/5 (ώρες 10:00-12:00).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο του εργαστηρίου. Οι 40 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News