288
|

Μουσική παράσταση/ Nuevo Guitar του Παναγιώτη Μάργαρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2017, 14:56

Μουσική παράσταση/ Nuevo Guitar του Παναγιώτη Μάργαρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2017, 14:56

NUEVO GUITAR είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης. Η νέα αυτή μουσική πρόταση, παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Duende”“Rock Of My Soul”“Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μαζί του θα βρεθεί επί σκηνής, η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ανδριάνα Λυκούρεση.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης παράστασης είναι ο απολύτως φυσικός ήχος, υπό το φως των κεριών.

 

Info:

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος,
Tηλ. επικοινωνίας 2103411908 και 2108048009.

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο από 25 Φεβρουαρίου έως 8 Απριλίου στις 22:00 στο
Black Box 3ος όροφος

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€ (ελάχιστη κατανάλωση 4€)

 

Protagon_ProskliseisΟι τρεις πρώτοι που θα στείλουν email στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση Nuevo Guitar το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης*.

*(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εφόσον ανήκετε στους νικητές θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό email από το Protagon. Το Protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News