946
Η Σαρλίν θα γιορτάσει την 10η επέτειο των γάμων της με τον Αλβέρτο μέσω... YouΤube και Instagram | CreativeProtagon

Η επώδυνη «εξορία» της Σαρλίν του Μονακό

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 20:20
Η Σαρλίν θα γιορτάσει την 10η επέτειο των γάμων της με τον Αλβέρτο μέσω... YouΤube και Instagram
|CreativeProtagon

Η επώδυνη «εξορία» της Σαρλίν του Μονακό

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 20:20

«Φέτος για πρώτη φορά δεν θα είμαι με τον σύζυγό μου για την επέτειό μας και αυτό με στενοχωρεί»ανέφερε στην ιταλική Corriere della Sera η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία βρίσκεται μακριά από τον πρίγκιπα της από τότε που έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη (όντας στο εξωτερικό) στο πλαίσιο των δράσεων της με το Fondation Princesse Charlène de Monaco«Αλλά οι καθημερινές συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά με συνδράμουν σημαντικά στο να διατηρώ την αισιοδοξία μου, παρότι μου λείπουν πολύ. Με επισκέφθηκαν στη Νότια Αφρική και ήταν υπέροχο που ειδωθήκαμε, τώρα ανυπομονώ να είμαστε ξανά όλοι μαζί, σύντομα», είπε στην ιταλική εφημερίδα. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Πριγκιπάτου η διάδοχος της Γκρέις Κέλι υποβλήθηκε «σε διάφορες επεμβάσεις μετά από μία ωτορινολαρυγγολογική λοίμωξη που έπαθε ενώ εγχειρίστηκε εκ νέου την 23η Ιουνίου και η ιατρική ομάδα της ζήτησε να μην επιστρέψει στο Μονακό. Πρέπει να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις και θεραπείες, ούτως ώστε να σταθεροποιηθεί»

Η πολύμηνη απουσία της Σαρλίν του Μονακό από το παλάτι κίνησε την περιέργεια και ενέτεινε τις ανησυχίες όλων όσοι είχαν ξαφνιαστεί ιδιαίτερα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020, όταν η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με κούρεμα πανκ και άφυλο (genderless) – έχοντας ξυρίσει γουλί το μισό της κεφάλι και κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά από την άλλη μεριά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΩ).

| EPA/ERIC GAILLARD

Αναβλήθηκαν, οπότε, οι όποιες εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί για τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας από τότε που ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ και η νοτιοαφρικανή πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 2011 -εν αναμονή της βελτίωσης της υγείας της πριγκίπισσας, η οποία δεν έδωσε το «παρών» ούτε στο περίφημο Grand Prix της Formula 1 που πραγματοποιείται στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής. 

Ωστόσο το πριγκιπικό ζευγάρι θα γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός ψηφιακά, μέσω δύο καναλιών, στο YouΤube και στο Instagram, στα οποία θα αναρτηθούν δέκα βίντεο που καταγράφουν την κοινή πορεία του Αλβέρτου και της Σαρλίν, καλύπτοντας την περίοδο από την πρώτη συνάντησή τους έως τον παραμυθένιο γάμο τους και τη γέννηση των δύο παιδιών τους, του Ζακ, μελλοντικού ηγεμόνα του Πριγκιπάτου, και της αδελφής του Γκαμπριέλα.  

Η Σαρλίν του Μονακό γεννήθηκε την 25η Ιανουαρίου του 1978 στη Ζιμπάμπουε ενώ μεγάλωσε στη Νότια Αφρική. Την χαρακτηρίζει κυρίως απλότητα και αυθορμητισμός που είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα και του Αλβέρτου«Ο Αλβέρτος μου ζήτησε να τον παντρευτώ στους κήπους του παλατιού, μόλις γυρίσαμε από τον γάμο της Βικτωρίας της Σουηδίας, το 2010»είχε αποκαλύψει τότε η πριγκίπισσα, η οποία είχε εκπροσωπήσει τη Νότια Αφρική στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ το 2000 ενώ το 2008 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αγωνιστική κολύμβηση εξαιτίας ενός τραυματισμού.

«Συζητάμε συχνά για τον αθλητισμό: μας ενώνει το πάθος για την κολύμβηση και τις καταδύσεις», ανάφερε από την πλευρά της στην Corriere della Sera η Πολίν Ντουκρουέκόρη της Στεφανίας του Μονακό, της μικρότερης αδελφής του Αλβέρτου. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων μηνών, με την Σαρλίν εγκλωβισμένη στη Νότια Αφρική, τον Αλβέρτο τον στήριξε επίσης ιδιαίτερα, ειδικά με τα παιδιά, ένα ακόμη ανίψι του, ο Λουί Ντουκρουέ, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία. 

Η Σαρλίν με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό σε γκαλά στο Μόντε Κάρλο το 2020 / EPA/ERIC GAILLARD

Για τη δέκατη επέτειο του γάμου τους και επιθυμώντας να αποδείξει στη σύζυγό του πόσο πολύ την αγαπά και την εκτιμά, ο Αλβέρτος κατέφυγε στο Maison Repossi, τον ιταλικό οίκο κοσμημάτων που προμηθεύει με μοναδικά δημιουργήματα τους Μονεγάσκους από το 1978. «Είδα την Σαρλίν να μεγαλώνει μέσα σε μία δεκαετία και, ως Μονεγάσκος, της είμαι ευγνώμων που χάρισε στον πρίγκιπα δύο πανέμορφα παιδιά», είπε ο Αλμπέρτο Ρεπόσι, επικεφαλής του οίκου.  

Οσον αφορά τη σχέση της Σαρλίν με τον Αλβέρτο, δεν ήταν «έρωτας κεραυνοβόλος αλλά μια συγκεκριμένη θελκτικότητα από την πρώτη συνάντηση το 2000. Μετά ακολούθησε ένα κενό πέντε χρόνων πριν συναντηθούμε ξανά», σημείωσε κατά το παρελθόν ο ίδιος ο πρίγκιπας. Μετά τη γέννηση των παιδιών και λόγω της ντροπαλοσύνης που την διακρίνει, η Σαρλίν επέλεξε πολλές φορές να απέχει από τους προβολείς της δημοσιότητας. Τώρα η πριγκίπισσα του Μονακό αναμένει τον Αλβέρτο και τα δίδυμά τους στη Νότια Αφρική, ούτως ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News