203
Αλλο ένα θύμα του #Fallingstarschallenge | Instagram

«Falling stars challenge»: η νέα εξυπνάδα του Instagram

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 19:14
Αλλο ένα θύμα του #Fallingstarschallenge
|Instagram

«Falling stars challenge»: η νέα εξυπνάδα του Instagram

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 19:14

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ή καλύτερα, σε δουλειά να βρίσκονται οι ορκισμένοι Instagrammers αυτού του ψηφιακού κόσμου.

Η τελευταία μόδα του Instagram, όχι μόνο έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου, αλλά έχει κάνει τους πάντες να πέσουν κυριολεκτικά στα πατώματα.

View this post on Instagram

@dariya_lo @mrstyle1 #fallingstars #fallingstarschallenge #fallingstars2018 #challenge #booty🍑 #fun #happy #car #girl #sexygirl #sexyart #topfit #fit #mood #luxury

A post shared by fallingstarschallenge (@fallingstarschallenge) on

Η νέα τρέλα ονομάζεται #Fallingstarchallenge ,  και είναι η αγαπημένη των πλουσιόπαιδων καθώς έτσι μπορούν να αναδείξουν με ευκολία και το πανάκριβο αυτοκίνητό τους, αλλά και τα ρούχα τους που προέρχονται από διάσημους οίκους μόδας. Φυσικά, η μόδα αυτή, δεν θα μπορούσε να περιοριστεί στα πλουσιόπαιδα. Πέρασε και στην καθημερινότητα των κοινών θνητών.

Τι κι αν δεν έχουν πανάκριβο αυτοκίνητο ή πολυτελές σπίτι ώστε να φωτογραφηθούν ότι έχουν πέσει έξω από αυτό, με το κεφάλι να κοιτάζει το πάτωμα λες και πρόκειται για τη σκηνή ενός παράξενου φόνου;

Ο καθένας πέφτει από όπου βρίσκει: από τις σκάλες, από το ποδήλατο, από το κρεβάτι, και πάει λέγοντας. Αρκεί η φωτογραφία να έχει χιούμορ, ωραία χρώματα και έναν Instagrammer πεσμένο, λες και έχει σκηνοθετήσει τη δική του πτώση, ή τον δικό του, παράδοξο θάνατο.

Λένε πως η τρέλα αυτή ξεκίνησε από διάσημες εκατομμυριούχους στη Ρωσία, οι οποίες έκαναν πως έπεφταν από τις Porsche τους φορώντας πλουμιστές τουαλέτες.

Ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Instagrammers στο μέλλον;