560
Δώρα τεχνολογίας για το έτερον ήμισυ σας | John HritzJohn Hritz (Flickr)

Δώρα τεχνολογίας για τον Αγιο Βαλεντίνο

Αίαντας Αρτεμάκης Αίαντας Αρτεμάκης 12 Φεβρουαρίου 2016, 14:37
Δώρα τεχνολογίας για το έτερον ήμισυ σας
|John HritzJohn Hritz (Flickr)

Δώρα τεχνολογίας για τον Αγιο Βαλεντίνο

Αίαντας Αρτεμάκης Αίαντας Αρτεμάκης 12 Φεβρουαρίου 2016, 14:37

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει. Και όπως κάθε χρόνο την τιμητική τους θα έχουν λουλούδια, σοκολατάκια και αντικείμενα στο σχήμα καρδιάς πάσης φύσεως. Δημιουργήσαμε μια λίστα με δώρα τεχνολογίας για τους απανταχού ερωτευμένους γκατζετάκηδες και όχι μόνο.

Θυμάστε την εποχή που φτιάχνατε μια κασέτα με τραγούδια για το έτερον ήμισυ σας; Τραγούδια που όταν τα ακούτε σας θυμίζουν την αγάπη σας; Μπορεί να μην σας βρίσκετε κάποιο κασετόφωνο που να λειτουργεί αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σας σταματήσει.

Η Cassette Tape USB Stick Flash Drive μπορεί να αποθηκεύσει εκατοντάδες τραγούδια αλλά και φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές σας μαζί. Διατίθεται είτε με 1GB διαθέσιμου χώρου ή με 4GB και κοστίζει 17 ευρώ και 22 αντίστοιχα. Διαθέτει επίσης την δική της κλασική πλαστική θήκη.

Φτιάξτε την δική σας «mix tape» όπως παλιά
Φτιάξτε την δική σας «mix tape» όπως παλιά

Διαθέτει επίσης την δική της κλασική πλαστική θήκη. Θα την βρείτε εδώ και εδώ.

Ένα κόσμημα με κρυμμένο ρομαντικό μήνυμα για την αγαπημένη σας
Ένα κόσμημα με κρυμμένο ρομαντικό μήνυμα για την αγαπημένη σας

Αν θέλετε το δώρο σας να κρύβει μια υπόσχεση παντοτινής αγάπης αλλά και να συνδυάσετε την αγάπη σας για οτιδήποτε τεχνολογικό, σας προτείνουμε το κολιέ Qrcode. Το κολιέ αυτό κρύβει στον ανάγλυφο QR κωδικό του το μήνυμα «η αγάπη κατακτά τα πάντα». Και για να το διαβάσει θα πρέπει να το σαρώσει με το κινητό της. Σχεδιασμένο από την Miriam Merenfeld Jewelry, θα το βρείτε εδώ από 139 έως 170 ευρώ ανάλογα με τι θα επιλέξετε να είναι, ασημένιο ή χρυσό.

Κάντε ένα στιλάτο δώρο στον Βαλεντίνο της καρδιάς σας
Κάντε ένα στιλάτο δώρο στον Βαλεντίνο της καρδιάς σας

Αν στον καλό σας αρέσει να ντύνεται με στυλ, μπορείτε να συνδυάσετε ένα καλό κλασικό δώρο με τεχνολογία που θα χρειαστεί. Τα μανικετόκουμπα από την Cufflinks.com κρύβουν μέσα τους αποθηκευτικό χώρο 2GB και μπορούν να δημιουργήσουν Wifi Hotspot για όλες τις ανάγκες σας. Κοστίζουν 89 ευρώ και θα τα βρείτε εδώ. Μπορείτε επίσης να χαράξετε τα αρχικά σας με επιπλέον 6 ευρώ. Και βέβαια, θυμίζει γκάτζετ βγαλμένο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

ιαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας ακόμα περισσότερο
Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας ακόμα περισσότερο

Το τελευταίο δωράκι μπορεί να μην έχει καρδούλες αλλά σίγουρα θα το εκτιμήσει το έτερον ήμισυ σας και το iPhone6 του. Η Smartphone Charger Case είναι μια θήκη για το έξυπνο κινητό σας που προσφέρει επιπλέον ενέργεια. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας ακόμα περισσότερο. Μαζί με τέσσερα στάδια προστασίας (προσφέρει και προστασία από νερό – περιορισμένη, δεν σημαίνει ότι θα κάνετε βουτιές μαζί της στη θάλασσα), εξασφαλίζει έως και τρεις φορές περισσότερο χρόνο λειτουργίας. Η εταιρεία διαθέτει θήκες και για περιορισμένα μοντέλα άλλων εταιρειών, όπως Samsung, HTC και LG. Κοστίζουν από 69 έως 150 ευρώ, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξετε. Θα τις βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News