Δώρα για τον φωτογράφο από τα Public

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2016, 22:17

Kodak Astro Zoom AZ521

Η ολοκαίνουργια Kodak Astro Zoom AZ651 διαθέτει το ατελείωτο οπτικό ζουμ 52x για να τραβάς φωτογραφίες από πολύ μακριά χωρίς να πηγαίνεις κοντά. Ο αισθητήρας επιτρέπει να εκτυπώσεις μεγάλες αφίσες χωρίς να βλέπεις κανένα pixel στο χαρτί. Η περιστρεφόμενη οθόνη 3″ επιτρέπει να πραγματοποιείς λήψεις από παντού και τα 5 fps επιτρέπουν να τραβάς πολλά καρέ το δευτερόλεπτο.

Τιμή: 229,90€

Polaroid Snap Touch

H Polaroid Snap είναι η ιδανική μίξη της νοσταλγικής Polaroid με τη μοντέρνα. Εκτύπωσε γρήγορα και εύκολα τα πλάνα σου. Θα εκπλαγείς με την ποιότητα των φωτογραφιών σου αλλά και με τη μεγάλη επιλογή που σου προσφέρεται σε προσθήκη εφέ (κανονικό, ασπρόμαυρο, vintage sepia).
Κράτησε στα χέρια σου τις πιο όμορφες στιγμές με τα δικά σου άτομα και εκτύπωσέ τις στη στιγμή!

Τιμή: 199€

Nikon D3400 kit 18-55 AF-P VR Red

Πανεύκολη στη χρήση και ελαφριά DSLR φωτογραφική μηχανή για εξαιρετικές φωτογραφίες. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 24,2 megapixel, Full HD video 1080p, ISO 100-25600, πολλές λειτουργίες και ειδικά εφέ αλλά και λειτουργία οδηγού (Guide Mode) που δείχνει βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε για να έχετε το φωτογραφικό αποτέλεσμα που θέλετε.

Τιμή: 549€

Instant Camera Leica Sofort Instant Film

Συνώνυμη της αξιοπιστίας, η μάρκα Leica διαθέτει μακρά ιστορία στις κάμερες που είναι γνωστές για το μικρό μέγεθος και την ευκολία χρήσης τους. Η μηχανή Leica άλλαξε την ιστορία της φωτογραφίας πριν από περίπου 100 χρόνια όταν πρόσφερε στους φωτογράφους τη δυνατότητα να μην κουβαλούν μαζί τους μεγάλες μηχανές και βαρύ εξοπλισμό για να πετύχουν την τέλεια φωτογραφία.

Τιμή: 299€

Instax Hello Kitty

Μία κομψή μηχανή με την αγαπημένη στα μικρά και μεγάλα κορίτσια Hello Kitty που αποτυπώνει στιγμιαία όλες τις όμορφες στιγμές σου. Η κάμερα που αποτυπώνει τη διασκέδαση και την ένταση της κάθε όμορφης στιγμής σαν παιχνίδι. Απόλαυσε λοιπόν το παιχνίδι και δες τις όμορφες εικόνες σου να αποτυπώνονται και να ζουν για πάντα.

Τιμή: 109,90€
text
  • Πάει και ο Κόφι Ανάν. Ολους θα τους θάψει το Κυπριακό και θα στέκει, λες, για πάντα


    18 Αυγούστου 2018, 13:19