321
Η κυρία Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης | Facebook

Δεκτή από τον Μπακογιάννη η παραίτηση Γκαγκάκη

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2019, 15:12
Η κυρία Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης
|Facebook

Δεκτή από τον Μπακογιάννη η παραίτηση Γκαγκάκη

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2019, 15:12

Την παραίτησή της τόσο από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης, υπέβαλε η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκάλεσε ο σχολιασμός σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της οποίας μετέχει η κυρία Γκαγκάκη.

Την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη είχε ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλος Γερουλάνος (εδώ) και ην Τετάρτη η υπέυθυνη του τομέα Πολιτισμού στον δήμο της πρωτεύουσας έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Κώστα Μπακογιάννη.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι η παραίτηση Γκαγκάκη έγινε τελικά δεκτή.

«Η κυρία Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία», είχε ξεκαθαρίσει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γερουλάνος, παρά τη δημόσια συγγνώμη που είχε ζήτησει (στη φωτογραφία κάτω) η ίδια για την ενεργό συμμετοχή της στον εμετικό σχολιασμό της εκσπερμάτισης νεαρού πάνω στη φοιτήτρια του Αριστοτελείου.

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

Geplaatst door Katerina Gagaki / Κατερίνα Γκαγκάκη op Donderdag 7 november 2019

Από την πλευρά του , ο Γιώργος Λιάγκας, αφού προηγήθηκε η παρέμβαση του ΕΣΡ και η παραπομπή του παρουσιαστή στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε στην εκπομπή του απογοητευμένος από τους συναδέλφους και φίλους του που δεν τον στήριξαν σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή (δύσκολη βέβαια λόγω των χαχανητών με τα οποία δοκίμασε να σχολιάσει μία σεξουαλική επίθεση).

«Εγώ ξέρεις τώρα… αυτές τις μέρες, μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό», είπε, τονίζοντας πως μερικές φορές «το συγγνώμη πρέπει να γίνεται δεκτό […] ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές».

Οι χορηγοί πάντως, δείχνουν να έχουν άλλη γνώμη, καθώς κατά πληροφορίες ήδη δύο μεγάλες εταιρείες (η μία μάλιστα πολύ γνωστή πολυεθνική) ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΣΚΑΪ ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις των προϊόντων τους από την εκπομπή του κ. Λιάγκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...