244
| YouTube

Χωρίς ρεύμα για τέταρτη ημέρα Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου και Μεσόγεια

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2022, 12:24
|YouTube

Χωρίς ρεύμα για τέταρτη ημέρα Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου και Μεσόγεια

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2022, 12:24

Περί τα 1.000 νοικοκυριά εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα, για τέταρτη συνεχή ημέρα, με τους κατοίκους πολλών περιοχών στα προάστια της Αθήνας και τα Μεσόγεια –ανάμεσά τους ηλικιωμένοι και οικογένειες με μικρά παιδιά– να προσπαθούν να περάσουν τη νύχτα μέσα στο κρύο, δίχως την παραμικρή ενημέρωση για το πότε τελικά θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παραμένουν, για τέταρτη ημέρα, στη χαμηλή τάση και κυρίως σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, η Αγία Παρασκευή, η Καλλιθέα, ο Χολαργός, στου Παπάγου, στα Μεσόγεια, αλλά και στη Γλυφάδα.

Ακόμη πιο εξοργιστικό, όμως, από την τετραήμερη ταλαιπωρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα και χρόνια ασθενείς που χρειάζονται ιατρική φροντίδα και οξυγόνο, είναι το συνεχιζόμενο «μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ δήμων και ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Ακόμα και σε περιπτώσεις που συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έκαναν τελικά την εμφάνισή τους σε γειτονιές των ανωτέρων περιοχών, οι ζημιές σε κολόνες και καλώδια από πτώσεις δέντρων δεν κατέστη εφικτό να αντιμετωπιστούν, καθώς κατά δήλωση των επικεφαλής των συνεργείων, οι δήμοι δεν έχουν ακόμη φροντίσει να ανοίξουν τους δρόμους, ώστε τα περάσουν τα ανυψωτικά καλαθοφόρα οχήματα του Διαχειριστή.

Απορημένοι οι κάτοικοι έμειναν να παρακολουθούν το ιδιότυπο αυτό πινγκ πονγκ, με τη μία υπηρεσία να τους παραπέμπει στην άλλη, και λύση, τέσσερις ημέρες μετά το «χτύπημα» της «Ελπίδος» να μη δίνεται.

Τα προβλήματα για τους κατοίκους δεν έχουν τέλος, καθώς και η μετακίνησή τους για τα απολύτως απαραίτητα έχει μετατραπεί σε δύσκολη αποστολή λόγω των πεζοδρομίων-«παγοδρόμια» και του παγωμένου χιονιού που συσσωρεύεται στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...