177
Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος της φωτιάς | Twitter

Μάντσεστερ: Μεγάλη πυρκαγιά σε 12ώροφη πολυκατοικία

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2017, 19:43
Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος της φωτιάς
|Twitter

Μάντσεστερ: Μεγάλη πυρκαγιά σε 12ώροφη πολυκατοικία

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2017, 19:43

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ τους Σαββάτου σε πολυκατοικία στο Μάντσεστερ. Οι εικόνες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φλόγες αλλά και πυκνό καπνό να βγαίνει από τα παράθυρα ενώ πλήθος κόσμου παρακολουθεί από κάτω.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έγραψε στο τουίτερ: «Αντιμετωπίζουμε μία πυρκαγιά στον 90 όροφο μιας 12όροφης πολυκατοικίας στην οδό Τζόινερ στη βόρεια συνοικάι του Μάντσεστερ. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή αν είναι δυνατόν και κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, αν μένετε εκεί κοντά»

https://www.youtube.com/watch?v=ngCXNGjlK6U

Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα και τις φωτογραφίες, τουλάχιστον δύο από τους ορόφους της πολυκατοικίας έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ενοίκους. Ενας μάρτυρας δήλωσε στην Manchester Evening News: «Μοιάζει με μια πολύ μεγάλη φωτιά. Υπάρχουν παντού αστυνομία, ασθενοφόρα και πυροσβεστική. Η φωτιά είναι περίπου στα μισά του κτιρίου – φαίνεται πολύ μεγάλη».

Σύμφωνα με τις αναφορές της Πυροσβεστικής, ένας κάτοικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...