175
|

Βίντεο-σοκ με παιδιά Δημοτικού να βασανίζουν κουτάβια στις Σέρρες

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2023, 15:58

Βίντεο-σοκ με παιδιά Δημοτικού να βασανίζουν κουτάβια στις Σέρρες

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2023, 15:58

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ, δύσκολα αντέχει κανείς να το παρακολουθήσει. Το θέαμα εξοργιστικό: ένα παιδί βασανίζει ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι πετώντας το στον αέρα, χτυπώντας το και κάνοντας άσεμνες κινήσεις, ενώ ο φίλος του (αμφότερα φέρονται να είναι παιδιά Δημοτικού) βιντεοσκοπεί το «κατόρθωμα».

Στον χώρο όπου εκτυλίσσεται το περιστατικό της κακοποίησης του μικρού τετράποδου, διακρίνονται και άλλα κουτάβια. Αφού τελειώνει με ένα από τα σκυλάκια ο ανήλικος βασανιστής πιάνει και δεύτερο για να συνεχίσει τις αποτρόπαιες πράξεις του, τις οποίες μάλιστα θέλησε να απαθανατίσει.

Το βίντεο φέρεται να έχει καταγραφεί σε χωριό του δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες και όταν έφθασε στα χέρια της προέδρου της τοπικής Φιλοζωικής, έγινε και η σχετική καταγγελία.

«Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία», δήλωσε η Ελένη Τζιαφέτα  στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Οι αστυνομικοί», πρόσθεσε, «βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε, και στον χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...