174
Η Kalashnikov όπως φαίνεται αποφάσισε ότι θα προσπαθεί να υλοποιεί ακόμη και τις πιο προχωρημένες ιδέες των σχεδιαστών της |

Βγαλμένο από το «Star Wars» το νέο όπλο του Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 16:31
Η Kalashnikov όπως φαίνεται αποφάσισε ότι θα προσπαθεί να υλοποιεί ακόμη και τις πιο προχωρημένες ιδέες των σχεδιαστών της
|

Βγαλμένο από το «Star Wars» το νέο όπλο του Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 16:31

Το καλοκαίρι η μεγαλύτερη βιομηχανία οπλικών συστημάτων της Ρωσίας, η Kalashnikov, παρουσίασε μια σειρά από όπλα τεχνητής νοημοσύνης – ανάμεσα τους και τροχοφόρα οπλικά συστήματα. Η Kalashnikov έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για ένα φουτουριστικό επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα.

Δείτε το βίντεο των δοκιμών του οχήματος που έδωσε στην δημοσιότητα η Kalashnikov:

Πρόκειται για ένα όχημα που μοιάζει με μεγάλο drone και ο πιλότος του ελέγχει το όχημα με ένα ειδικό χειριστήριο. Αν και η εταιρεία δεν έκανε γνωστό τον λόγο που κατασκεύασε το όχημα αυτό και για ποια χρήση το προορίζει έγινε γνωστό ότι θα υπάρχει σε αυτό χώρος για τοποθέτηση φορτίων οπότε ίσως χρησιμοποιείται για μεταφορά πολεμικού υλικού στα πεδία των μαχών. Κάποιοι όμως υποστηρίζουν ότι σε αυτούς τους ελεύθερους χώρους μπορούν να προσαρμοστούν οπλικά συστήματα και το όχημα να μετατραπεί σε μια ιπτάμενη πολεμική μηχανή.

«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε ακόμη στην φάση της ανάπτυξης και των δοκιμών του οχήματος. Σύντομα θα παρουσιάσουμε τις πρακτικές εφαρμογές που θα έχει» δήλωσε η Σόφια Ιβάνοβα εκπρόσωπος Τύπου της Kalashnikov.

Οπως φαίνεται σύντομα στα πεδία των μαχών θα βλέπουμε τέτοιες σκηνές:

https://www.youtube.com/watch?v=4wSG3m4VNlo

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...