204
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μάνφρεντ Βέμπερ στα γραφεία της ΝΔ | Menelaos Myrillas / SOOC

Βέμπερ: «Ανθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα ο Μητσοτάκης»

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2017, 13:21
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μάνφρεντ Βέμπερ στα γραφεία της ΝΔ
|Menelaos Myrillas / SOOC

Βέμπερ: «Ανθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα ο Μητσοτάκης»

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2017, 13:21

Στα λάθη της πρώτης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ την έλλειψη εμπιστοσύνης από την Ευρωζώνη προς την Ελλάδα, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο επικεφαλής του ΕΛΚ έπλεξε ακόμη το εγκώμιο του κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι «είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα. Είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για την Ευρώπη».

Πρόσθεσε ότι «για το ΕΛΚ το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η χώρα «έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες» για να προσθέσει ότι «αυτές οι θυσίες με την υπάρχουσα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα».

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ επιθυμεί «να αγκαλιάσει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών για να ξανακερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία».

Από την πλευρά του, ο Μάνφρεντ Βέμπερ είπε ότι «το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα» και σημείωσε ότι «εξαιτίας των λαθών της πρώτης διακυβέρνησης υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα από την Ευρωζώνη».

Αργότερα μέσα στην ημέρα, στις 19:30, ο κ. Βέμπερ θα μιλήσει για το μέλλον της Ευρώπης σε εκδήλωση στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...