218
Ο Αλέξης Τσίπρας με το συμβολικό δώρο του Δημήτρη Κουτσούμπα στα χέρια | Nikos Libertas / SOOC

Τσίπρας – Κουτσούμπας για Eurogroup και… Οκτωβριανή Επανάσταση

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2017, 12:33
Ο Αλέξης Τσίπρας με το συμβολικό δώρο του Δημήτρη Κουτσούμπα στα χέρια
|Nikos Libertas / SOOC

Τσίπρας – Κουτσούμπας για Eurogroup και… Οκτωβριανή Επανάσταση

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2017, 12:33

Μόνο αντιλαϊκά μέτρα και Μνημόνια διαρκείας φέρνει η κυβερνητική πολιτική, τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο του κύκλου ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών από τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Κουτσούμπας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου με ένα ιδιαίτερο -συμβολικό και επίκαιρο- δώρο για τον κ. Τσίπρα. Ηταν ένα βιβλιαράκι με την διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

«Ο Πρωθυπουργός μας ενημέρωσε για τις  θέσεις της κυβέρνησής του που είναι γνωστές», είπε μετά τη συνάντηση ο κ. Κουτσούμπας, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνεδρίασης του Eurogroup.

Πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από καμιά διαπραγμάτευση, παρά μόνο νέα μνημόνια διαρκείας και αντιλαϊκά μέτρα. Θα συνεχίσει να ματώνει, δεν πρέπει να ακούει τα μεγάλα λόγια για ανάπτυξη».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ακόμη ότι η κυβερνητική πολιτική φέρνει εξαθλίωση και εκμετάλλευση.

Σχετικά με το Κυπριακό, ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι το ζήτημα εξακολουθεί να παραμένει ζήτημα κατοχής και τόνισε ξανά τη θέση του ΚΚΕ για μία και ενιαία πατρίδα στην Κύπρο.

Αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός συναντάται με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ έπονται οι συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13:00 και τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στις 15:00.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...