216
Το ποτήρι με τον καφέ στο τραπέζι μπροστά στην Ντενέρις Ταργκάριεν |

Τι έπινε η επίδοξη βασίλισσα του «Game of Thrones»; To HBO απαντά για την επική γκάφα της σειράς

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 09:40
Το ποτήρι με τον καφέ στο τραπέζι μπροστά στην Ντενέρις Ταργκάριεν
|

Τι έπινε η επίδοξη βασίλισσα του «Game of Thrones»; To HBO απαντά για την επική γκάφα της σειράς

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 09:40

Τελικά τσάι με βότανα και όχι καφέ λάτε είχε… παραγγείλει η Ντενέρις Ταργκάριεν, η επίδοξη βασίλισσα του «Game of Thrones», σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΗΒΟ, που έσπευσε να αυτοσαρκαστεί για την επική γκάφα των υπεύθυνων στο σετ, οι οποίοι ξέχασαν ένα ποτήρι με καφέ πάνω στο μεσαιωνικό τραπέζι και έφτασε ως τις οθόνες των εκατομμυρίων οπαδών της σειράς.

Το επίμαχο ποτήρι φαίνεται σε σκηνή του πιο πρόσφατου επεισοδίου της σειράς και προκάλεσε έκπληξη αλλά και πολύ γέλιο στους φαν καθώς και πλήθος σχολίων στα social media.

Λίγες ώρες αργότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο, αυτοσαρκαζόμενο, ανακοίνωσε ότι: «Το λάτε που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Ντενέρις είχε παραγγείλει ένα τσάι με βότανα». Την επίδοξη βασίλισσα του «GoT» υποδύεται η Εμίλια Κλαρκ.

Δεν έχει γίνει γνωστή πάντως, η αντίδραση της Εμίλια Κλαρκ. που υποδύεται την Ντενέρις  την «Θυελογέννητη» στη σειρά, για το… λάθος στην παραγγελία – Reuters

Πάντως, αρκετοί φαν της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς στον πλανήτη, θύμωσαν με την γκάφα της πιο βραβευμένης παραγωγής στην ιστορία της τηλεόρασης και δεν δίστασαν να επικρίνουν την «απροσεξία» των παραγωγών στην όγδοη και τελευταία σεζόν.

Ο κερδισμένος της υπόθεσης φαίνεται πως είναι τα Starbucks, που εξασφάλισαν την «καλύτερη δωρεάν διαφήμιση», καθώς οι φαν κατέληξαν στο συμπέρασμα πως από δικό τους κατάστημα προέρχεται ο καφές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...