331
Το σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα | thestival.gr

Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε δυστύχημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2017, 09:44
Το σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα
|thestival.gr

Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε δυστύχημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2017, 09:44

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα τη Τρίτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου.

Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή του και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από σύγκρουση δύο δίκυκλων μηχανών με ΙX αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μηχανών, 22 και 28 ετών, όπως επίσης ένας ακόμη επιβάτης της μίας μηχανής, ο οποίος ήταν 51 ετών, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο 28χρονος και ο 51χρονος έχουν συγγενική σχέση, αναφέρουν ακόμη.

Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μία 18χρονη, που επέβαινε στην άλλη μηχανή.

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, υπήκοος Γερμανίας ο οποίος ήλθε στη Θεσσαλονίκη για τουρισμό, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οι δύο μοτοσικλέτες κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν το ΙΧ ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-09-2017), στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με δύο (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες που οδηγούσαν 28χρονος αλλοδαπός και 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών των δικύκλων και 51χρονου συνεπιβάτη μιας εκ των μοτοσικλετών, καθώς και το σοβαρό τραυματισμό 18χρονης ημεδαπής – συνεπιβάτιδας της έτερης μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό ότι το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για την υγεία της 18χρονης. «Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κωστάς Εμμανουηλίδης.

Πρόσθεσε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...