170
Για να προσδώσει μεγαλύτερη θεατρικότητα στο σχόλιό της για τη συντριβή του Phantom της ΠΑ, η παρουσιάστρια του Haber Global πήρε και το ανάλογο ύφος | ΥοuΤube /HaberGlobal

Τουρκική χολή για τον θάνατο των δύο πιλότων του Phantom

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2023, 14:57
Για να προσδώσει μεγαλύτερη θεατρικότητα στο σχόλιό της για τη συντριβή του Phantom της ΠΑ, η παρουσιάστρια του Haber Global πήρε και το ανάλογο ύφος
|ΥοuΤube /HaberGlobal

Τουρκική χολή για τον θάνατο των δύο πιλότων του Phantom

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2023, 14:57

H είδηση για τη συντριβή του F-4E Phantom II της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ιόνιο μεταδόθηκε σχεδόν αμέσως από τα τουρκικά μέσα. Ξεχώρισε όμως για τον φθόνο και τη μικροπρέπειά του (χαρακτηρισμοί ιδιαίτερα επιεικείς) το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου Haber Global που «αξιοποίησε» τον χαμό των ελλήνων πιλότων για να επιτεθεί στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο και να μιλήσει απαξιωτικά για τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

«Αυτή είναι η κατάσταση τελευταία στην Ελλάδα, η οποία λέει “έχουμε υπεροχή σε αέρα και  θάλασσα, είμαστε έτοιμοι, αν έρθουν θα δουν”», ήταν το πικρόχολο σχόλιο της παρουσιάστριας του Haber Global (δείτε το μεταφρασμένο στο βίντεο κάτω) μετά το τέλος του ρεπορτάζ για την πτώση του ελληνικού Phantom.

Το τουρκικό δίκτυο δεν παρέλειψε να συνδέσει την είδηση της συντριβής του μαχητικού της Πολεμικής Αεροπορίας με τις δηλώσεις του στρατηγού Φλώρου, «δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαθεί ούτε ένας κόκκος άμμου, ούτε μια ίντσα θάλασσας από την επικράτειά μας. Εχουμε την υπεροχή στον αέρα και στη θάλασσα», σε μια προσπάθεια να πλήξει το αξιόμαχο των  Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...