229
Ο Τομ Κρουζ στο φουτουριστικό «Oblivion» - θα ζήσει ανάλογες σκηνές και στην πραγματικότητα; | Universal Pictures

To Χόλιγουντ και ο Τομ Κρουζ πάνε στο Διάστημα!

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 14:53
Ο Τομ Κρουζ στο φουτουριστικό «Oblivion» - θα ζήσει ανάλογες σκηνές και στην πραγματικότητα;
| Universal Pictures

To Χόλιγουντ και ο Τομ Κρουζ πάνε στο Διάστημα!

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 14:53

Με ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της NASA, Τζιμ Μπράινστιν, ανακοίνωσε ότι η αμερικανική υπηρεσία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τομ Κρουζ για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, τα γυρίσματα της οποίας δεν θα πραγματοποιηθούν σε κάποιο στούντιο, αλλά στο… Διάστημα.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Guardian στο εγχείρημα αυτό, που αν τελικά υλοποιηθεί, θα αποτελέσει σίγουρα ένα πολύ σημαντικό σταθμό στην ιστορία της 7ης Τέχνης, θα συμμετέχει και ο πολυπράγμων μεγιστάνας Ελον Μασκ με τη δική του διαστημική εταιρεία την Space X.

Πάντως, ο Μασκ δεν επιβεβαίωσε το γεγονός περιοριζόμενος να προσθέσει ένα σχόλιο στο Twitter κάτω από την ανάρτηση του επικεφαλής της NASA, στο οποίο ανέφερε «Θα είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία».

Η πλευρά του Τομ Κρουζ δεν έχει τοποθετηθεί στην είδηση αυτή και οι εκπρόσωποι του διάσημου ηθοποιού αρνούνται προς το παρόν να σχολιάσουν οτιδήποτε στους δημοσιογράφους που επικοινωνούν μαζί τους. Το μόνο που έχει διαρρεύσει για αυτή την ταινία είναι ότι πρόκειται για μια περιπέτεια δράσης.

Αν και ο Τομ Κρουζ είναι πλέον 57 ετών, όχι μόνο συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης όπως η σειρά ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές», αλλά γυρίζει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές και δεν χρησιμοποιεί αντικαταστάτες, ενώ επίσης είναι λάτρης των extreme sports, γεγονός που κάνει πολλούς να θεωρούν ότι η προοπτική μιας ταινίας γυρισμένης στο Διάστημα είναι κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για τον διάσημο σταρ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...