219
Οι γονείς και η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα δικαστήρια στα Ιωάννινα τον περασμένο Φεβρουάριο | Intimenews/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το μήνυμα του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Η Κρήτη έχει παλικάρια»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 10:58
Οι γονείς και η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα δικαστήρια στα Ιωάννινα τον περασμένο Φεβρουάριο
|Intimenews/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το μήνυμα του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Η Κρήτη έχει παλικάρια»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 10:58

Με την καταδίκη οκτώ από τους εννέα κατηγορούμενους για την συστηματική παρενόχληση στον Βαγγέλη Γιακουμάκη έκλεισε ο πρώτος κύκλος της δικαστικής διερεύνησης αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.

Αμέσως μετά τη δίκη, ο πατέρας του Γιακουμάκη, Ανδρέας Γιακουμάκης, δημοσιοποίησε ένα έγγραφο σημείωμά του στο οποίο ευχαριστεί τον κόσμο που συμπαραστάθηκε.

Γράφει ο κ. Γιακουμάκης: «Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο, αν με ένα ευχαριστώ μπορώ να καλύψω όλη αυτήν την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε λάβει όλα αυτά τα χρόνια. Για τον Βαγγέλη μου δεν ντρέπομαι, για την Κρήτη δεν ντρέπομαι».

Προσθέτει ότι «η Κρήτη έχει παλικάρια και η εικόνα που αποδείχτηκε στο δικαστήριο δεν έχει να κάνει με τα παλικάρια της Κρήτης».

Χθες Παρασκευή, το δικαστήριο στα Ιωάννινα  καταδίκασε οκτώ από τους εννέα κατηγορούμενους για την συστηματική παρενόχληση και τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πέντε καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα. Οι άλλοι τρεις, που ήταν ανήλικοι όταν έλαβαν χώρα τα περιστατικά, καταδικάστηκαν σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας που θα τις εκτίσουν στην Κρήτη.

Πρόταση για την ενοχή των οκτώ είχε γίνει και από τον εισαγγελέα, που είχε ζητήσει μάλιστα να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Οι οκτώ πρόκειται να ασκήσουν έφεση, όπως ανέφεραν οι συνήγοροί τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν ήταν δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...