585
Η Σιμόν Γουίλιαμς | Instagram

Το μαλλί για ρεκόρ Γκίνες που κάνει περήφανη τη Σιμόν

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2020, 16:50
Η Σιμόν Γουίλιαμς
|Instagram

Το μαλλί για ρεκόρ Γκίνες που κάνει περήφανη τη Σιμόν

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2020, 16:50

Το μεγαλύτερο «άφρο» μαλλί στον κόσμο, έχει η Σιμόν Γουίλιαμς στο Μπρούκλιν, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Με περιφέρεια σχεδόν ενάμισι μέτρο, ύψος 20,5 εκατοστά και πλάτος 22,5 εκατοστά, το μαλλί της σχεδιάστριας μόδας δεν περνά απαρατήρητο! Επειδή της το πρότειναν πολλοί φίλοι της, όπως είπε, η Γουίλιαμς έστειλε τη σχετική αίτηση στα Γκίνες, εμπνεόμενη και από την κάτοχο του ρεκόρ τα προηγούμενα οκτώ χρόνα, Εβίν Ντουγκά.

«Οταν είδα φωτογραφία της εντυπωσιάστηκα και σκέφτηκα να κάνω το ίδιο. Δεν περίμενα ότι το μαλλί μου θα φτάσει και θα ξεπεράσει το δικό της. Αλλά ήμουν ευτυχισμένη που αναγνωρίστηκε και ήταν ευκαιρία και για άλλους», είπε η ίδια, σύμφωνα με το Nowthisnews.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Imaani (@simonerellbess)

Η Γουίλιαμς είχε τα μαλλιά της ίσια στο γυμνάσιο αλλά τα άφησε στο φυσικό σγουρό τους μετά τα 23 της. Οχι βέβαια, γιατί ονειρευόταν τα ρεκόρ Γκίνες, αλλά γιατί ήθελε να γλυτώσει χρήματα από τις πολύ συχνές επισκέψεις της στα κομμωτήρια και να τα βάλει στην άκρη για να αγοράσει το πρώτο της σπίτι.

Η περίμετρος της άφρο κόμης φτάνει το 148 εκατοστά / Guinness World Records

Με πολλή υπομονή και εξάσκηση, κατάφερε να τα φτάσει σε αυτό το σημείο. «Οταν το μαλλί μου είναι στο πιο φουντωτό του σημείο, με κοιτάζουν όπου κι αν πάω και ακούω πολλά κοπλιμέντα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι θετικά, αν και κάποιοι κοιτούν περίεργα», είπε τονίζοντας ότι η ίδια αισθάνεται μεγάλη περηφάνεια για την καταγωγή της.

«Είναι κάτι που συμβολίζει την περηφάνειά μου που είμαι μαύρη. Και όταν τα έχω έτσι φουντωτά και όμορφα, αισθάνομαι αυτή την περηφάνεια μέσα μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...