262
Αραγε, πονά στα αλήθεια ή θα μπορούσε να πάρει Οσκαρ ερμηνείας; | twitter

Το ΕΚΑΒ της Πορτογαλίας τρολάρει τον Νεϊμάρ για τους θεατρινισμούς

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2018, 20:08
Αραγε, πονά στα αλήθεια ή θα μπορούσε να πάρει Οσκαρ ερμηνείας;
|twitter

Το ΕΚΑΒ της Πορτογαλίας τρολάρει τον Νεϊμάρ για τους θεατρινισμούς

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2018, 20:08

Μέχρι και το ΕΚΑΒ της Πορτογαλίας τρόλαρε τον Νεϊμάρ για το θέατρο του βραζιλιάνου άσου στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως θα έχετε δει, ο Νεϊμάρ -σε διάφορες περιπτώσεις- έκανε τον… πεθαμένο στον αγωνιστικό χώρο και εισέπραξε αρκετή κριτική.

Έτσι, μέχρι και το ΕΚΑΒ της Πορτογαλίας δεν δίστασε -μέσω twitter- να τρολάρει τον Νεϊμάρ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του και γράφοντας…

«Το 75,8% των κλήσεων στο νούμερο 112 στην πραγματικότητα δεν είναι επείγοντα», σημειώνεται!

Ναι, αλλά, τελικά, πόσα λεπτά έχει μείνει πεσμένος στο χορτάρι o Βραζιλιάνος;

Ο ελβετικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTS Sport μέτρησε τα λεπτά που ο διάσημος Βραζιλιάνος έμεινε στο χορτάρι μετά από ένα φάουλ στα τέσσερα παιχνίδια της «σελεσάο» στο εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Κάνοντας έναν γρήγορο υπολογισμό, μιλάμε για 207,5 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Στην κορυφή ο Νεϊμάρ έφτασε στη δεύτερη φάση με το Μεξικό, όπου παρέμεινε στο έδαφος για 5,5 λεπτά. Στη φάση που ο Λαγιούν του πάτησε το πόδι, το παιχνίδι σταμάτησε για σχεδόν 180 δευτερόλεπτα.

Από την έναρξη του Μουντιάλ ο Νεϊμάρ έχει δεχθεί 23 φάουλ, μερικά από αυτά πολύ σκληρά, και αρκετά χαμηλά. Όπως είναι γνωστό επιστρέφει από έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του πόδι που τον κράτησε μακριά από τα  γήπεδα από τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά πάνω από όλα υπάρχει η τραυματική μνήμη πριν από τέσσερα χρόνια.

Στη Βραζιλία, ο Νεϊμάρ τέθηκε εκτός μάχης στους προημιτελικούς από το άσχημο μαρκάρισμα του Κολομβιανού Καμίλο Ζουνίγκα, ένα χτύπημα στην πλάτη που του στοίχισε τον ημιτελικό ενάντια στη Γερμανία. Μια εμπειρία που ο Βραζιλιάνος δεν θέλει να επαναλάβει.

Ακόμη, όπως είδαμε, και με το τίμημα της υπερβολής, με θεατρινισμούς…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...