221
Ο Κώστας Μανωλάς δεν θα είναι στη διάθεση του Σκίμπε για τον πρώτο αγώνα με τους Κροάτες στο Ζάγκρεμπ | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τιμωρία με σκιές από τη FIFA στον Μανωλά – χάνει τον πρώτο αγώνα με την Κροατία

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2017, 16:53
Ο Κώστας Μανωλάς δεν θα είναι στη διάθεση του Σκίμπε για τον πρώτο αγώνα με τους Κροάτες στο Ζάγκρεμπ
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τιμωρία με σκιές από τη FIFA στον Μανωλά – χάνει τον πρώτο αγώνα με την Κροατία

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2017, 16:53

Unfair της FIFA για «παραβίαση του Fair Play» από τον Κώστα Μανωλά! Σε μία συζητήσιμη απόφαση, η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου τιμώρησε τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής μας Ομάδας με μία αγωνιστική καταλογίζοντας (αντιαθλητική) σκοπιμότητα για την κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Κύπρο στο ΓΣΠ. Αυτό σημαίνει ότι ο Μανωλάς χάνει τον πρώτο κρίσιμο αγώνα μπαράζ στην Κροατία την επόμενη Πέμπτη, για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο διεθνής αμυντικός επιδίωξε να πάρει την κάρτα προκειμένου να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που επιβάλλεται λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, στο ματς με το Γιβραλτάρ και να μην έχει πρόβλημα στην κρίσιμη διαδικασία των μπαράζ. Η παγκόσμια ομοσπονδία ωστόσο, έκρινε ότι η ενέργεια αυτή παραβιάζει του κανόνες του Fair Play και του επέβαλε τιμωρία μίας αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τον πρώτο αγώνα με τους Κροάτες στο Ζάγκρεμπ.

Η απόφαση προκαλεί πάντως τουλάχιστον απορία -αν όχι υποψίες για τα κίνητρά της- καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που τιμωρείται ποδοσφαιριστής για κάτι ανάλογο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο Κώστας Μανωλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα. Συνεπώς, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...