222
|

Θετικός στον κορονοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2021, 20:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/01/2021, 22:18

Θετικός στον κορονοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2021, 20:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/01/2021, 22:18

Το γεγονός ότι ο δευτερότοκος γιος του, Ορφέας, προσεβλήθη από τον κορονοϊό ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής.

Όπως γνωστοποίησε, μέσω Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του, μολονότι έκανε τεστ και βρέθηκε αρνητικός και παρότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο οκτάχρονος γιος του εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα του ιού και ύστερα από τεστ βρέθηκε θετικός.

«Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

»Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάστημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.

»Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι.

Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα.
Κάναμε το…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

 

Σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε, μέσω Twitter, περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.