321
Πλήθος κόσμου στην υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αγορά της Αρτας | @l_avgenakis

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Αρτα

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 12:44
Πλήθος κόσμου στην υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αγορά της Αρτας
|@l_avgenakis

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στην Αρτα

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 12:44

Λίγα 24ωρα μετά την πανηγυρική εκδήλωση για τα γενέθλια της ΝΔ και την παρουσίαση του νέου σήματος που συνόδευσε το μήνυμα πανστρατιάς και συνεχούς διεύρυνσης του κόμματος σε ολόκληρη την κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρτα όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή.

Ο αρχηγός της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες λίγο πριν επισκεφθεί τον ιερό ναό της Παρηγορήτισσας, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αρτα, ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό για τις συνέπειες που έχει για τη χώρα η συνεχιζόμενη πολιτική του.

Ακόμα, είπε, πληρώνουμε ακριβό τίμημα από την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία, για να  προσθέσει:

«Η χώρα ολοκλήρωσε το 3ο πρόγραμμα χωρίς πρόσβαση στις αγορές. Όταν δεν έχει πρόσβαση η χώρα, δεν έχουν ούτε οι τράπεζες ούτε οι επιχειρήσεις. Η κυβέρνηση πανηγύρισε το τέλος του προγράμματος, ξεχνώντας πως το πρόγραμμα απέτυχε, αφού στόχος του ήταν η πρόσβαση στις αγορές».

Απαντώντας εξάλλου στις επίμονες κατηγορίες της Κουμουνδούρου περί ακροδεξιών στοιχείων στη ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Καταλαβαίνω την ανάγκη μιας κυβέρνησης σε αποδρομή να περιγράψει την ΝΔ ως κάτι που δεν είναι. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κυβερνά με την ακροδεξιά. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που έλεγε πως “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, όχι η Νέα Δημοκρατία».

Στην αναφορά του τέλος, στο Προσφυγικό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «καταδεικνύει την ιδεοληψία, την ανικανότητα και την αδιαφάνεια αυτής της κυνικής παρέας που μας κυβερνά». «Κάποιοι που ισχυρίζονταν πως έχουν περισσότερες ευαισθησίες από τους υπόλοιπους, τώρα στοιβάζουν ανθρώπους στους καταυλισμούς της ντροπής», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη περιελάμβανε επίσης συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες στο δημαρχείο της Αρτας, επίσκεψη  αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης στην Πρεβεζα, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...