458
|

O Tσίπρας με αμάνικο και τζιν στο φεστιβάλ «Σπούτνικ», ποζάρει με την «Αυγή» [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 11:27

O Tσίπρας με αμάνικο και τζιν στο φεστιβάλ «Σπούτνικ», ποζάρει με την «Αυγή» [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 11:27

Ηταν όλοι εκεί. Με αποκορύφωμα την πρωθυπουργική παρουσία το βράδυ της Κυριακής, σχεδόν όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, έδωσαν το παρών στη γιορτή της Νεολαίας του κόμματος, υπό τον τίτλο: ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2018 «Ταξίδι #3: Φτιάχνουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε».

Σε χαλαρή διάθεση ο Πρωθυπουργός έκανε ένα διάλειμμα από τη δύσκολη πραγματικότητα των τελευταίων ημερών, με τις τράπεζες να κλυδωνίζονται, τη Συμφωνία των Πρεσπών να κινδυνεύει να μείνει κενό γράμμα και τη μείωση των συντάξεων στην κόψη του ξυραφιού. Εβαλε το τζιν του και ένα αμάνικο μπουφάν για την ψύχρα και μαζί με την Περιστέρα Μπαζιάνα πήγαν στο «Σπούτνικ» όπου περιηγήθηκαν στα περίπτερα του φεστιβάλ και συνομίλησαν με πολίτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Ο Πρωθυπουργός ποζάρει με την «Αυγή» ανά χείρας/ Left/ Αγγελος Καλοδούκας

Εκεί ήταν η επίσης η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με τον Παύλο Πολάκη (αμφότεροι επίσης σε πολύ πιο χαλαρή διάθεση) που τα έλεγαν σε κάποια στιγμή μαζί με τον νέο υπεύθυνο της κυβέρνησης για τις τράπεζες Αλέκο Φλαμπουράρη, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, o υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτίνες Αννέτα Καββαδία και Ευη Καρακώστα και ο επιθετικός τον τελευταίο καιρό κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένων στελεχών της (όπως ο Νίκος Παππάς) Νίκος Φίλης.

Image may contain: 2 people, people smiling, close-up and indoor

Ξεχώρισε με την παρουσία της η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, σε εμφανώς πιο κάζουαλ στυλ, η οποία κατά την παραμονή της στο φεστιβάλ συμμετείχε στο πάνελ μίας από τις συζητήσεις που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα.

sputnik7

«Το Φεστιβάλ Σπούτνικ είναι ακόμη μία ευκαιρία για να βρεθούν μαζί και να συζητήσουν πολλές ομάδες που ζουν σε αυτή την πόλη και σπανίως επικοινωνούν. Είναι ένας χώρος πολιτισμού κι ανταλλαγής εμπειριών από διάφορες κουλτούρες. Μεταναστευτικές κοινότητες είναι παρούσες και μοιράζονται τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους, τις συνήθειές τους μαζί μας και οργανώνονται εξαιρετικές συζητήσεις με κορυφαία θέματα αυτά των δικαιωμάτων, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, και της άλλης πρότασης για την προσέγγιση της κοινωνίας μας και των διαφορετικών πληθυσμών που ζουν σε αυτήν. Απαραίτητο προφανώς στοιχείο όλης της συζήτησης και το σχέδιο μας για την εργασία καθώς αυτό τελικά είναι και το πυρηνικό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς», δήλωσε για το φεστιβάλ η υπουργός Εργασίας (στη φωτογραφία κάτω με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο).

Image may contain: 1 person, close-up

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...