334
Αντίο... | IntimeNews

Τελευταίο μπλουζ για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2019, 15:23
Αντίο...
|IntimeNews

Τελευταίο μπλουζ για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2019, 15:23

Κοιμητήριο Ζωγράφου, γύρω στις τρεις μετά το μεσημέρι. Κάποιοι σιγοψιθύριζαν έναν από τους χιλιοτραγουδισμένους στίχους του, άλλοι παρέμεναν σιωπηλοί.

Λίγο μετά τις 15.00, ο ένας μετά τον άλλον, φίλοι, συνάδελφοι καλλιτέχνες, συνεργάτες, πολίτες όλων των ηλικιών, άρχισαν να περνούν την πόρτα του κοιμητηρίου για το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συμπαραστεκόμενοι στην οικογένειά του σπουδαίου τραγουδοποιού που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Λίγο αργότερα αφίχθη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα (φωτογραφία κάτω / ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Ράντου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας ήταν μερικοί μόνο από τους πρώτους που έφθασαν για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Αννα, και Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατά την άφιξή τους
Ο Διονύσης Σαββόπουλος
O Σπύρος Παπαδόπουλος
Ο Γιάννης Ζουγανέλης
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Ο Γιώργος Κιμούλης

Απαρηγόρητες η μοναχοκόρη τού Λάρι (όπως τον έλεγαν οι δικοί του άνθρωποι) Μαρία, και η σύζυγός του Ελένη, οι δυο γυναίκες της ζωής του όπως έλεγε ο ίδιος.

«Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο», έγραψαν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους.

Τα στεφάνια πολλά, παρά την έκκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί». Δέσποζαν τα κατακόκκινα στεφάνια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (ο Λαυρέντης έδινε πάντα το παρών στη μουσική σκηνή των φεστιβάλ της Νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...