208
|

Εγκλημα στο Ελληνικό – Ο ταξιτζής διηγείται: «Η γυναίκα μού είπε “με σκότωσε” – της είπα να περάσει έξω»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 15:15

Εγκλημα στο Ελληνικό – Ο ταξιτζής διηγείται: «Η γυναίκα μού είπε “με σκότωσε” – της είπα να περάσει έξω»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 15:15

Μια μικρή τραγωδία μέσα στη μεγαλύτερη. Ενα μικρό έγκλημα μέσα στο μεγαλύτερο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε στις κάμερες ο οδηγός ταξί ο οποίος βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας στο Ελληνικό το μεσημέρι της Πέμπτης και κλήθηκε να παραλάβει την αιμόφυρτη γυναίκα, προτού εκείνη αφήσει τελικά την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο αυτοκινητιστής περιέγραψε τη στιγμή που η ακόμα τραυματισμένη γυναίκα μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του διώκτη της.

«Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος όμως αντί να τη βοηθήσει, της ζήτησε, όπως είπε, να βγει από το αυτοκίνητό του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν αιμόφυρτη».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«H κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, να τη σώσω, μέσα στα αίματα. Λέω “τι κάνετε κυρία μου”… Μου λέει “με σκοτώνει, με σκότωσε”. Εγώ εκείνη την στιγμή κόλλησα. Βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο, ανοίγω την πόρτα και της λέω “παρακαλώ κυρία μου, περάστε έξω”».

Στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτοντας πως δεν είδε τον 70χρονο δράστη, αντιπτέραρχο εν αποστρατεία.

Ο επαγγελματίας οδηγός προσπάθησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του λέγοντας πως «ταράχτηκε», ενώ σε άλλο σημείο παραπονέθηκε ότι το ταξί του γέμισε αίματα «μέσα – έξω».

Η διήγηση του οδηγού ταξί στο 00:50 του βίντεο: