179
|

Τα τρία συμπεράσματα του Κινήματος Αλλαγής για το exit poll

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 20:23

Τα τρία συμπεράσματα του Κινήματος Αλλαγής για το exit poll

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 20:23

Σε τρία συμπεράσματα οδηγήθηκαν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη μετά την δημοσιοποίηση των πρώτων exit polls που έβγαλαν το Κίνημα Αλλαγής τρίτο κόμμα και τον ΣΥΡΙΖΑ σαφώς ηττημένο από τη ΝΔ.

Συμπέρασμα πρώτο. Υπήρξε σαφής αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείχθηκε, τόνιζαν τα επιτελικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ότι ο κ. Τσιπρας αποδείχθηκε ο καλύτερος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας και υπογράμμιζαν ότι έχουν ζητήσει εδώ και καιρό εκλογές τις οποίες θεωρούν διέξοδο για τη χώρα. Ο κ.Τσιπρας έπαιξε τα ρέστα του και έχασε.

Συμπέρασμα δεύτερο. Υπάρχει ένας φραγμός του εκλογικού σώματος στην Ακροδεξιά. Σε αυτό, τόνιζαν συνέβαλε με την ατζέντα του αλλά και τα μηνύματα του το Κίνημα Αλλαγής.

Συμπέρασμα τρίτο. Παρά το πολωτικό κλίμα το Κίνημα Αλλαγής κερδίζει την τρίτη θέση από τη Χρυσή Αυγή και ενισχύει τα ποσοστά του.

Στη Χαριλάου Τρικούπη σημείωσαν πως αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα και αμέσως μετά θα υπάρξει δήλωση της Φώφης Γεννηματά.

Οσον αφορά την επόμενη μέρα;

Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς όπως υπογραμμίζουν αν η διαφορά είναι στις επτά μονάδες θεωρούν ότι πολύ δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...