253
| EPA/JUSTIN LANE

Προς επίδοξους απαγωγείς: Ενα σχολικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά δεν είναι εύκολος στόχος

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2021, 19:10
|EPA/JUSTIN LANE

Προς επίδοξους απαγωγείς: Ενα σχολικό λεωφορείο γεμάτο παιδιά δεν είναι εύκολος στόχος

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2021, 19:10

Τον δάσκαλό του στο πρόσωπο μερικών παιδιών προσχολικής ηλικίας βρήκε ένας  οπλισμένος ληστής στη Νότια Καρολίνα, που επιχείρησε να αρπάξει δια της βίας ένα ολόκληρο σχολικό λεωφορείο αλλά, κάτι ο οδηγός κάτι τα παιδιά, κατέληξε στα χέρια της Αστυνομίας.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της 6ης Μαΐου κοντά στο στρατόπεδο Τζάκσον, γράφουν οι Times. Ο νεαρός ένοπλος πλησίασε στο λεωφορείο και, αφού έβαλε στο κεφάλι του οδηγού ένα τυφέκιο,  του ζήτησε να φύγει αμέσως.

Ο ένοπλος έφερε όλα τα παιδιά, που ήταν του νηπιαγωγείου, στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου για να τα έχει κοντά του.

Αυτά όμως δεν έβαλαν τη γλώσσα μέσα. Τον ρώτησαν αν είναι στρατιώτης  και απάντησε διστακτικά, ναι. Τον ρώτησαν γιατί το κάνει δεν είχε καμία απάντηση. Τον ρώτησαν αν θα τα πειράξει και τους είπε όχι. Τον ρώτησαν αν θα πειράξει τον οδηγό και τους είπε ότι θα τους πετάξει από το λεωφορείο

Οπως είπε ο οδηγός σε τηλεοπτική του συνέντευξη, τα παιδιά έκαναν στον ένοπλο τόσες πολλές ερωτήσεις που στο τέλος δεν άντεξε και ζήτησε από τον οδηγό, ο οποίος είχε διατηρήσει την ψυχραιμία του, να σταματήσει το λεωφορείο.

Ζήτησε από όλους, οδηγό και παιδιά, να κατέβουν και οδήγησε για λίγα χιλιόμετρα μόνος πριν κατέβει και ο ίδιος αφήνοντας το όπλο του μέσα στο λεωφορείο.

Η αστυνομία τον συνέλαβε μερικές ώρες αργότερα. Ονομάζεται Χοβάν Κολάθο, είναι 23 ετών από το Νιου Τζέρσεϊ και είχε πρόσφατα εκδιωχθεί από το στρατόπεδο, πριν καν ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση.

Τώρα είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που περιλαμβάνουν την απαγωγή, την αρπαγή αυτοκινήτου, την ένοπλη ληστεία και την κατοχή όπλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...