1183
H Σαρλίν ανέβασε την αριστερή φωτογραφία, σε μία όχι και τόσο θερμή αγκαλιά, με τον Αλβέρτο, στη Νότια Αφρική | CreativeProtagon / Instagram

Σύννεφα στο Πριγκιπάτο του Μονακό: Τι συμβαίνει με τον Αλβέρτο και τη Σαρλίν;

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2021, 18:05
H Σαρλίν ανέβασε την αριστερή φωτογραφία, σε μία όχι και τόσο θερμή αγκαλιά, με τον Αλβέρτο, στη Νότια Αφρική
| CreativeProtagon / Instagram

Σύννεφα στο Πριγκιπάτο του Μονακό: Τι συμβαίνει με τον Αλβέρτο και τη Σαρλίν;

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2021, 18:05

Μετά από μήνες χωρισμού, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επανενώθηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους, στη Νότια Αφρική.

Η πριγκίπισσα βρισκόταν εκεί «για λόγους υγείας», επισήμως, αλλά ευρωπαϊκά περιοδικά και δημοσιογράφοι που παρακολουθούν την παραμικρή κίνηση των γαλαζοαίματων, έχουν άλλη γνώμη.

Η τελευταία φορά που ο 63χρονος Αλβέρτος και η 43χρονη Σαρλίν εμφανίστηκαν μαζί δημοσίως, ήταν στις 26 Ιανουαρίου. Μετά από δύο μήνες, η πριγκίπισσα έφυγε στην Νότια Αφρική, την πατρίδα της, και δεν επέστρεψε. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι πήγε για να φροντίσει θέματα του ιδρύματός της εκεί, το οποίο έχει στόχο να μάθουν κολύμπι τα μικρά παιδιά και να σταματήσει το κυνήγι του λευκού ρινόκερου.

Κάποια στιγμή, έπαθε μία λοίμωξη στη διάρκεια οδοντιατρικής θεραπείας και οι γιατροί τής απαγόρεψαν να ταξιδέψει. Υποβλήθηκε μάλιστα σε επέμβαση στις 13 Αυγούστου.

Εχασε έτσι σημαντικά γεγονότα στο Μονακό, αλλά και τη 10η επέτειο του γάμου της με τον Αλβέρτο, ο οποίος εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε να πάρει τα παιδιά τους και να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική και να περάσει μαζί της την επέτειό τους. Πρίγκιπας του Μονακό είναι άλλωστε, οικονομικό πρόβλημα δεν έχει…

Η Σαρλίν είπε σε εφημερίδα της χώρας της ότι ο Αλβέρτος είναι ο βράχος της και ότι χωρίς την αγάπη και υποστήριξή του δεν θα κατάφερε να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες.

Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή της ιστορίας, που γράφουν τα ΜΜΕ του Μονακό. Αλλά ο Στεφάν Μπερν, γάλλος δημοσιογράφος και εξπέρ επί των βασιλικών θεμάτων, αμφιβάλλει ότι είναι η αλήθεια.

Εγραψε στο Paris Match, ότι όσο η Σαρλίν έλειπε, ο Αλβέρτος επέτρεψε σε μία παλιά ερωμένη του, την Νικόλ Κοστ, να παραστεί στο μεγάλο χορό του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, μαζί με τον 18χρονο γιο τους, Αλεξάντρ Κοστ, τον οποίο έχει αναγνωρίσει.

Ο Μπερν είπε επίσης, ότι και πριν να φύγει από το Μονακό, η Σαρλίν σπάνια έμενε στο παλάτι, αλλά προτιμούσε ένα πολυτελές διαμέρισμα, που της παραχώρησε η Καρολίνα, αδελφή του Αλβέρτου.

Πρόσθεσε ότι οι Μονεγάσκοι, που λατρεύουν τους βασιλιάδες τους, έχουν αγανακτήσει από τις μακρές απουσίες της, από το ότι αρνείται να μιλήσει γαλλικά και από το απόμακρο στυλ της στις δημόσιες εμφανίσεις, όπου σπάνια φαίνεται χαρούμενη.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν το περασμένο φθινόπωρο, γράφουν οι Times, όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι ο Αλβέρτος απέκτησε και τρίτο παιδί εκτός γάμου, με μία Βραζιλιάνα.

Παρόλα αυτά, οι πολίτες του Μονακό δεν τα βάζουν με τον τεντιμπόι πρίγκιπα αλλά με τη γυναίκα του που δεν χαμογελά. Και όταν ένα γερμανικό περιοδικό έγραψε ότι η Σαρλίν ψάχνει σπίτι στο Γιοχάνεσμπουργκ για να το κάνει την κύρια κατοικία της, θύμωσαν.

Μετά από όλα αυτά, η Σαρλίν ανέβασε φωτογραφίες από την επανένωσή της με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους, που πήγαν να την επισκεφθούν στη Νότια Αφρική.

Εγραψε στο Instagram, πόσο χαρούμενη είναι που τους ξαναείδε. Βέβαια η φωτογραφία της με τον Αλβέρτο όπου αγκαλιάζονται μάλλον με το ζόρι, δεν έπεισε πολλούς, παρά μόνο τους φανατικούς θαυμαστές τους από ό,τι φαίνεται, οι οποίοι σχολίαζαν πόσο χαίρονται που τους είδαν ξανά μαζί.

Η Le Figaro πάντως έγραψε ότι ο Αλβέρτος θα πάρει μαζί του τα παιδιά τους που αρχίζουν σύντομα σχολείο στο Μονακό.

Πάντως, φαίνεται ότι από την αρχή του γάμου τους υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζεύγος. Ή για να ακριβολογούμε, πριν τον γάμο τους, αφού λέγεται ότι η νύφη το έσκασε πριν την τελετή και την σταμάτησε η φρουρά του Αλβέρτου στο αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...