185
Ο 30χρονος κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή την Τρίτη | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

«Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς» – «Ντροπή σου, αλήτη»

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 14:28
Ο 30χρονος κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή την Τρίτη
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

«Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς» – «Ντροπή σου, αλήτη»

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 14:28

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 10 το πρωί ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο.

Κατά την προανάκριση, ο 30χρονος ομολόγησε την πράξη του λέγοντας: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και αποδέχομαι την κρίση της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με το naxostimes, την ώρα που πήγαινε στον ανακριτή, το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους ήταν «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

«Ντροπή σου, αλήτη», του φώναξαν τότε κάποιοι από το συγκεντρωμένο πλήθος που τον αποδοκίμαζε.

Αδυνατώντας να πιστέψουν την αποτρόπαια πράξη του γιου τους, οι γονείς του ζήτησαν από τους συνήγορους να συνεργαστούν με τις ανακριτικές αρχές ώστε να διαλευκανθούν όλες οι συνθήκες του εγκλήματος.

Ο συνήγορος του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, δήλωσε στο protothema.gr: «Ο κατηγορούμενος ήδη στην προανάκριση ομολόγησε και ανέλαβε την ευθύνη της πράξης του. Η οικογένειά του μας έδωσε ρητή εντολή να συνεργαστούμε με τις ανακριτικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του τραγικού συμβάντος και δεδομένης της ανάληψης της ευθύνης εκ μέρους του κατηγορούμενου στο βαθμό που θα του αποδώσει η Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...