162
| Dimitris Kapantais / SOOC

Στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα η Εφη Αχτσιόγλου

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2024, 11:56
|Dimitris Kapantais / SOOC

Στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα η Εφη Αχτσιόγλου

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2024, 11:56

Τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της –κατά την οποία απαιτήθηκε πολυήμερη νοσηλεία– δημοσιοποίησε την Τρίτη η Εφη Αχτσιόγλου, βουλευτής της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργός.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κυρία Αχτσιόγλου αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί μία εβδομάδα στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας ίωσης και διαφόρων επιπλοκών.

«Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου», έγραψε επίσης η κυρία Αχτσιόγλου –και συμπλήρωσε:

«Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία, είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους από το κράτος, με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές, μας αφορά όλους.

»Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...