197
Ο Ακης Τσοχαντζόπουλος | Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στο νοσοκομείο εισήχθη επειγόντως ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 12:10
Ο Ακης Τσοχαντζόπουλος
|Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στο νοσοκομείο εισήχθη επειγόντως ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 12:10

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα  το βράδυ της Παρασκευής ο καταδικασθείς για σκάνδαλα πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος.

Οι πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ παραμένει νοσηλευόμενος, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο -80χρονος σήμερα πρώην υπουργός- είναι πολύ εξαντλημένος και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρυμένη.

«Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους», είχε πει.

«Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο», πρόσθεσε.

Ο Τσοχατζόπουλος είχε αποφυλακιστεί για πρώτη φορά τον Μάιο του 2017 για λόγους υγείας.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 19 ετών στο Εφετείο για τις μίζες των εξοπλιστικών. Το ίδιο δικαστήριο είχε επιβάλει κάθειρξη οκτώ ετών στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και την κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Αποφυλακίστηκε εκ νέου, μαζί με τη σύζυγό του, πριν από ένα χρόνο, στις 3 Ιουλίου 2018.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...