234
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Λαζαρίδη | ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/Γραφείο Τύπου ΝΔ

Στη ΝΔ προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2019, 11:54
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Λαζαρίδη
|ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/Γραφείο Τύπου ΝΔ

Στη ΝΔ προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2019, 11:54

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ εντάσσεται από σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του δήλωσε ότι θεωρεί αυτονόητη επιλογή να συστρατευθεί και εκείνος στην προσπάθεια να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει η χώρα σελίδα.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε εκλεγεί τον Σεπτέμβριο του 2015 με το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Β’ Θεσσαλονίκης. Είχε ανεξαρτητοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2018, λίγο μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Με την ένταξη του κ. Λαζαρίδη η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί πλέον 79 βουλευτές.

Στη δήλωσή του ο κ. Λαζαρίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Σήμερα κάνω την αυτονόητη για κάθε Ελληνα πατριώτη επιλογή. Προσθέτω τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να γυρίσει η χώρα σελίδα.

» Με την απόφασή μου αυτή ξαναβρίσκω φίλους και γνωστούς, παλιούς συναγωνιστές από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι μας είχαν χωρίσει.

» Στην πολιτική όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Πρέπει ωστόσο να έχουν το θάρρος και την καθαρή σκέψη να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα κάθε συγκυρίας.

» Καλώ όλους τους φίλους που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει και εκείνοι διαφορετικές επιλογές να πουν και αυτοί “παρών” στο κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

» Ολοι μαζί να βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Και να αποκτήσουν ξανά η Ελλάδα και οι Έλληνες ελπίδα και την προοπτική».