236
Ο Στάνλεϊ Τζόνσον σε δηλώσεις του στο Οpen από το εξοχικό του στο Πήλιο | open

Στάνλεϊ Τζόνσον: Δεν παραβίασα τους κανόνες με το ταξίδι μου στην Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2020, 11:15
Ο Στάνλεϊ Τζόνσον σε δηλώσεις του στο Οpen από το εξοχικό του στο Πήλιο
|open

Στάνλεϊ Τζόνσον: Δεν παραβίασα τους κανόνες με το ταξίδι μου στην Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2020, 11:15

Ενώ στη χώρα του συνεχίζεται η συζήτηση για το κατά πόσο παραβίασε τους κανονισμούς που ζητούν την αποφυγή «ασκοπών μετακινήσεων», ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, συνεχίζει να περνά τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση από το Open την Παρασκευή για τις αντιδράσεις των Βρετανών και του γιου του για το ταξίδι, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε ότι δεν παραβίασε τους κανόνες για τον κορονοϊό, αλλά και ότι δεν γνωρίζει για τις αντιδράσεις στη Βρετανία. «Εχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ», επισήμανε.

Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν ανέβασε τα βίντεο στο Instagram με την προσγείωση στην Αθήνα με πτήση από τη Βουλγαρία για να δείξει πως περιφρονεί και παραβιάζει τους κανόνες. Πάντως ήδη τα έχει κατεβάσει από το προφίλ του.

«Ηταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Αυτό διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν υπουργός Τουρισμού, που το επιβεβαίωσε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ηταν πάντοτε πολύ μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή την αερογέφυρα όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Χθες Παρασκευή ο Μπόρις Τζόνσον κλήθηκε να απαντήσει σε βρετανούς δημοσιογράφους για το ζήτημα του πατέρα του. Αρχικά τους είπε ότι «πρέπει να θέσετε το ερώτημα σε εκείνον», αργότερα όμως, στα επίμονα ερωτήματα περιορίστηκε να πει ότι δεν θα μπει σε οικογενειακές συζητήσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...