236
Ο Στάνλεϊ Τζόνσον μόνος στην αγαπημένη του ταβέρνα στο Πήλιο -ούτε λόγος βέβαια για τήρηση αυτοπεριοριστικών μέτρων | magnesianews

Πολιτικό θέμα στη Βρετανία το ταξίδι του πατέρα Τζόνσον στο Πήλιο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2020, 11:50
Ο Στάνλεϊ Τζόνσον μόνος στην αγαπημένη του ταβέρνα στο Πήλιο -ούτε λόγος βέβαια για τήρηση αυτοπεριοριστικών μέτρων
|magnesianews

Πολιτικό θέμα στη Βρετανία το ταξίδι του πατέρα Τζόνσον στο Πήλιο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2020, 11:50

Πολιτικές διαστάσεις πήρε στη Βρετανία το ταξίδι του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, την Τετάρτη, και ενώ βρίσκεται σε ισχύ η κυβερνητική σύσταση στους πολίτες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Ο βουλευτής των Φιλελεύθερων – Δημοκρατών Τζέιμι Στόουν μίλησε για «δύο μέτρα και δύο σταθμά», ενώ εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.

«Δικαιούνταν να το κάνει το ταξίδι. Πρόκειται για οδηγία, επομένως ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την οδηγία», υποστήριξε από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στο Sky News τη Παρακευή, ο υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Τζόνσον, Γκραντ Σαπς.

Ερωτηθείς αν ο Στάνλεϊ Τζόνσον δικαιούνταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ο Σαπς απάντησε καταφατικά: «Ναι, το υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας το κατέστησε σαφές. Εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία».

Είναι δηλαδή σαν να λέει ο υπουργός στους Βρετανούς, «ταξιδέψτε ελεύθερα στο εξωτερικό».

Ο Τζόνσον είναι εδώ και χρόνια ιδιοκτήτης του ξενώνα Villa Irene στο Χόρτο, τον οποίο νοικιάζει σε ομοεθνείς του, λόγος που επικαλέστηκε άλλωστε και για τον ερχομό του στην Ελλάδα, καθώς χρειάζεται να το αναβαθμίσει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Ο ξενώνας είναι αγαπημένο καταφύγιο της οικογένειας για διακοπές τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, και εκεί έχει βρεθεί πολλές φορές και ο βρετανός πρωθυπουργός.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον στην αγαπημένη του ταβέρνα στο Πήλιο, το βράδυ της Πέμπτης – magnesia news

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...