186
Ο Μπόρις Τζόνσον δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει κάμψεις μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο | Daily Mail

Μάχιμος Μπόρις! Ο Τζόνσον πήρε κάμψεις για να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 08:59
Ο Μπόρις Τζόνσον δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει κάμψεις μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο
|Daily Mail

Μάχιμος Μπόρις! Ο Τζόνσον πήρε κάμψεις για να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 08:59

Πάντα αυθόρμητος με μια (μεγάλη) δόση επίδειξης, ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δεν δίστασε να πέσει στο πάτωμα του γραφείου του στην Ντάουνινγκ Στριτ για να κάνει κάμψεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Mail on Sunday.

Ηταν ο τρόπος του για να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια», λίγους μήνες μετά την νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορονοϊού.

Ο βρετανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη συνέντευξη στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα για να αναφερθεί σε σχέδια δαπανών σε υποδομές για να βοηθήσει τη Βρετανία να ανακάμψει μετά το lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ωστόσο, ήθελε να απαντήσει -και βέβαια να διαψεύσει- τις φήμες ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά την νοσηλεία του σε ΜΕΘ τον Απρίλιο μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό.

«Είμαι τόσο ακμαίος όσο το σκυλί του χασάπη», είπε ο Τζόνσον. «Θέλετε να κάνω μερικές κάμψεις για να σας δείξω πόσο σε φόρμα είμαι;», ρώτησε ο πρωθυπουργός και ντυμένος με πουκάμισο και γραβάτα, έπεσε στο πάτωμα για να κάνει κάμψεις.

«Η χώρα πρόκειται να ανακάμψει, και σίγουρα νιώθω γεμάτος ενέργεια. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα», συμπλήρωσε ο βρετανός πρωθυπουργός που, όπως φαίνεται, δεν έμεινε μόνο στα λόγια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...