166
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη επίσκεψή του σε εργοτάξιο. Τώρα επισκέπτεται ένα «έργο-πιλότο για την υπόλοιπη χώρα» | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ένα έργο-υπόδειγμα

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2019, 10:46
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη επίσκεψή του σε εργοτάξιο. Τώρα επισκέπτεται ένα «έργο-πιλότο για την υπόλοιπη χώρα»
| Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ένα έργο-υπόδειγμα

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2019, 10:46

Ενα μήνυμα για την ορθή διαχείριση απορριμμάτων θα επιδιώξει να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, όπου προγραμματίζει την Τρίτη αυθημερόν επίσκεψη, στο πλαίσιο της στρατηγικής του να κρατήσει ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας του με τις τοπικές κοινωνίες.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τον νέο δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, ενώ θα συνοδεύεται από τέσσερις υπουργούς, καθώς η ατζέντα, εκτός από το θέμα της επεξεργασίας απορριμμάτων, περιλαμβάνει και ζητήματα αγροτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Βασικός σταθμός του Πρωθυπουργού και των υπουργών Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη θα είναι η μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, που λειτουργεί με τη ΣΔΙΤ και είναι κατά τον κ. Μητσοτάκη «έργο-πιλότος για την υπόλοιπη χώρα»

Από τη Βίτσα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα παρουσιάσει την πρόταση για ένταξη του Ζαγορίου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο αγρόκτημα της Μονής Βελλάς.

Αυτό θα είναι το δεύτερο μετεκλογικό ταξίδι του στην περιφέρεια, έπειτα από την Κάρπαθο στις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...