434
Οπώς ανακοίνωσε εξάλλου η εκπρόσωπος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. | INTIMEnews

Σπυράκη: Νόμπελ απρέπειας στον Πολάκη, πάει στα δικαστήρια έναν νεκρό

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 13:32
Οπώς ανακοίνωσε εξάλλου η εκπρόσωπος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
|INTIMEnews

Σπυράκη: Νόμπελ απρέπειας στον Πολάκη, πάει στα δικαστήρια έναν νεκρό

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 13:32

Βραβείο Νόμπελ απρέπειας απένειμε στον Παύλο Πολάκη η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην καταδίκη του για εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη (που απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς τον Δεκέμβριο του 2017 σε ηλικία 43 ετών).

Ψηλά σήκωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ και το θέμα του δανείου που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός από την Τράπεζα Αττικής, σημειώνοντας με νόημα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ότι η διοίκηση της συγκεκριμένης τράπεζας ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη και για άλλες υποθέσεις.

«Ο Παύλος Πολάκης διεκδικεί Νόμπελ απρέπειας, καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που συνεχίζει τη νομική διεκδίκηση από ένα νεκρό», παρατήρησε χαρακτηριστικά η κυρία Σπυράκη και  παράλληλα έθεσε προ των ευθυνών της τη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής, ρωτώντας με ποια κριτήρια χορήγησε επιπλέον δάνειο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι το ακίνητο που προσημειώθηκε, ήταν ήδη υποθηκευμένο.

«Ισχύει αυτό που λέει ο κ. Πολάκης (σ.σ. ότι έβγαζε τριπλάσια χρήματα ως γιατρός); Έχει δηλώσει τα χρήματα στο πόθεν έσχες;» αναρωτήθηκε, επισημαίνοντας πως η διοίκηση της Τράπεζας Αττικής ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για άλλες υποθέσεις.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ ανακοίνωσε εξάλλου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας με εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Η Νέα Δημοκρατία, επανέλαβε η κυρία Σπυράκη, ζητά μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τεθεί υπό αμφισβήτηση η σταθερότητα τραπεζικού συστήματος, ενώ αποκάλυψε ότι στη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης θα βάλει στο τραπέζι και την επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών.

Οσο για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα, με τις υπουργοποιήσεις των πασοκογενών Μωραϊτη και Τόλκα, σχολίασε χαρακτηριστικά πως είναι αποκαλυπτικός της αδυναμίας του Πρωθυπουργού να προσελκύσει άλλους πέρα των απελπισμένων.

«Οι Έλληνες έχουν να συγκρίνουν ανάμεσα σε δύο εικόνες: Μια κυβέρνηση σε αποδρομή, με ανασχηματισμό που επιβεβαιώνει την απόλυτη αδυναμία του κ. Τσίπρα να προσελκύσει άλλα πρόσωπα πέρα των απελπισμένων, μια κυβέρνηση με ύφος και ήθος Πολάκη, μια κυβέρνηση με αλαζονεία. Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει το ερχόμενο Σάββατο το πρόγραμμα της ΝΔ για την υγεία, με έμφαση σε τρεις άξονες: Την πρόληψη, τις υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ζωή μας και την ειδική μέριμνα για όσους έχουν ανάγκη, όπως οι χρόνια πάσχοντες», τόνισε η Μαρία Σπυράκη και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να τοποθετηθεί καθαρά αν σκοπεύει να κρατήσει το όπλο διάλυσης της βουλής με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Οσα είδαμε στην πρώτη ψηφοφορία δεν προϋποθέτουν την πειθαρχία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μείζονα επιλογή, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας για πολιτικά παιχνίδια, αυτό το πληρώσαμε ακριβά οι Έλληνες το 2015», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...