201
«Οι μεταγραφές βουλευτών είναι ντροπή για τη δημοκρατία. Ας μην γκρινιάζει τώρα το ΚΙΝΑΛ», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης | INTIMEnews

Θεοδωράκης: «Υπάρχει ρεύμα εντός του ΚΙΝΑΛ υπέρ του Τσίπρα»

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 11:41
«Οι μεταγραφές βουλευτών είναι ντροπή για τη δημοκρατία. Ας μην γκρινιάζει τώρα το ΚΙΝΑΛ», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης
|INTIMEnews

Θεοδωράκης: «Υπάρχει ρεύμα εντός του ΚΙΝΑΛ υπέρ του Τσίπρα»

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2019, 11:41

«Παρέα ιδεοληπτικών υπουργών» αποκάλεσε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σημασία του τελευταίου ανασχηματισμού, με τις υπουργοποιήσεις Μωραΐτη, Τόλκα.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ωστόσο πως  «υπάρχει ρεύμα εντός του ΚΙΝΑΛ υπέρ του Τσίπρα», με στελέχη του ΠΑΣΟΚ να λένε -όπως διευκρίνισε- πως «είναι μια καλή λύση να ενώσουμε την κεντροαριστερά με τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε εξάλλου «ντροπή για τη δημοκρατία» τις «μεταγραφές» βουλευτών.

«Οι μεταγραφές βουλευτών είναι ντροπή για τη δημοκρατία. Αλλά ας μην γκρινιάζει τώρα το ΚΙΝΑΛ. Η κ. Γεννηματά πήρε βουλευτές από το Ποτάμι, το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης. Όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο κόλπο, ανάλογα με το πώς τους συμφέρει», παρατήρησε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «όλοι χρησιμοποιούν το κόλπο των μεταγραφών. Και η Γεννηματά και ο Μητσοτάκης έχουν πάρει βουλευτές από άλλα κόμματα. Μόνο εμείς επιτρέπεται να μιλάμε».

Οσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπερασπίστηκε εκ νέου τη στάση που τήρησε και τη θετική ψήφο που έδωσε στη Βουλή,  λέγοντας: «Δεν ήταν ότι ήμουν κοντά στον Τσίπρα. Είχαμε χρέος, αν συνέβαινε κάτι προς όφελος της κοινωνίας, να το στηρίζουμε, είτε το έφερνε ο Τσίπρας είτε ο Μητσοτάκης».

Για μία ακόμη φορά τέλος, τόνισε πως το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...