270
«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του» έγραψε ο αδελφικός φίλος του δημοσιογράφου, Γιάννης Χρηστάκος | φωτ. αρχείου

«Ψεύδεται ο Πολάκης, έστελνε βουνό χαρτιά και μάρτυρες» για τον Μπεσκένη

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 17:05
«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του» έγραψε ο αδελφικός φίλος του δημοσιογράφου, Γιάννης Χρηστάκος
|φωτ. αρχείου

«Ψεύδεται ο Πολάκης, έστελνε βουνό χαρτιά και μάρτυρες» για τον Μπεσκένη

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 17:05

Μετά την απόφαση – κόλαφο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου που τον έκρινε ένοχο για εξύβριση, ο Παύλος Πολάκης προτίμησε αντί να σιωπήσει, να βγει και να πει ότι δεν ασχολήθηκε πολύ σοβαρά με την υπόθεση των καταγγελιών του σε βάρος του Βασίλη Μπεσκένη, λόγω ακριβώς του αιφνίδιου θανάτου του δημοσιογράφου. Και έσπευσε μάλιστα να ανακοινώσει ότι, αφού ορισμένοι επιμένουν να τον κατηγορούν, θα πάει την υπόθεση στο Εφετείο!

Τον απίθανο αυτό ισχυρισμό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έρχεται όμως να διαψεύσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος, αδελφικός φίλος του Βασίλη Μπεσκένη.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος, ο Πολάκης όχι μόνο ψεύδεται όταν λέει πως δεν ασχολήθηκε επισταμένα με την αγωγή που του έκανε ο Βασίλης Μπεσκένης «λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του», αλλά αντίθετα έστελνε «βουνό τα χαρτιά» και μάρτυρες για να καταθέσουν υπέρ του.

«Βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα, ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον», αναφέρει ο Γιάννης Χρηστάκος καταρρίπτοντας μέσα σε λίγες γραμμές τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού και πλέον όπως υπογραμμίζει, το μόνο που έχει σημασία είναι «η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη», ώστε ο γιος του «να είναι υπερήφανος για τον πατέρα του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αδελφικού φίλου του Βασίλη Μπεσκένη έχεις ως εξής:

«Έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα, αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα, ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον. Γνωρίζει ότι και στο εφετείο τα ίδια θα γίνουν αφού πολύ απλά έλεγε ψέματα. Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...