284
Αγκαλιές από τους παίκτες της Τσέλσι μετά την επίτευξη του γκολ της βραδιάς | Action Images via Reuters/John Sibley

ΠΑΟΚ-Τσέλσι 0-1: Ηττα στην Τούμπα από μια ανώτερη ομάδα

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 22:09
Αγκαλιές από τους παίκτες της Τσέλσι μετά την επίτευξη του γκολ της βραδιάς
|Action Images via Reuters/John Sibley

ΠΑΟΚ-Τσέλσι 0-1: Ηττα στην Τούμπα από μια ανώτερη ομάδα

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 22:09

Η Τσέλσι έβαλε τα καλά της (κι ας φορούσε τα κίτρινα) έκανε αρχοντική εμφάνιση στην Τούμπα, το βράδυ της Πέμπτης, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι «μπλε», που δεν έπαιξαν με τα… δεύτερα αλλά με κανονική ενδεκάδα, το έκαναν με τον πλέον πειστικό τρόπο στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ότι το σκορ έμεινε στα επίπεδα του 1-0 οφείλεται στον Μοράτα που έχασε μεγάλες ευκαιρίες και στον Πασχαλάκη που έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο ΠΑΟΚ ελάχιστα απείλησε και παρόλο που έχει δίκιο για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 45′ (τράβηγμα Μπάρκλεϊ σε Μαουρίτσιο) έχασε δίκαια.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 7′ από τον Γουϊλιαν, αλλά οι Αγγλοι ήταν αυτοί που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες φανερώνοντας μια εμφανή ανωτερότητα.

Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι, όπου οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» δεν ήξεραν ποιον να πρωτομαρκάρουν και ποιον να σταματήσουν, την ίδια στιγμή που οι κίτρινες (και όχι μπλε) φανέλες ήταν παντού μέσα στο γήπεδο!

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο τελευταίο 20λεπτο για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να το πετύχει.

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να πείθει κατάφερνε να μείνει ζωντανός όσο φτάναμε προς το τέλος του αγώνα, ψάχνοντας το ένα γκολ που ζητούσε η Τούμπα. Μια σέντρα του Πρίγιοβιτς και δύο συνεχόμενα κόρνερ, μαζί με ένα μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια και ένα ακόμη από τον Μπίσεσβαρ ήταν ενδεικτικά της προσπάθειας των παικτών του Λουτσέσκου.

Λίγο πριν από τη λήξη αποχώρησε τραυματίας στην ωμοπλάτη ο Πέδρο.

O ΠΑΟΚ μέχρι αυτό το ματς είχε μόλις μία ήττα, αυτή από την Μπενφίκα, στα τελευταία 16 παιχνίδια του. Δεν είχε χάσει στις έξι προηγούμενες πρεμιέρες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν είχε χάσει (μέσα – έξω) από αγγλική ομάδα, αλλά όλα αυτά τα τελείωσε η Τσέλσι, με τη νίκη της στο πρώτο ματς των ομίλων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...