471
Η Αλίνα Καμπάεβα (δεύτερη από αριστερά) με συντελεστής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα γίνει το Σάββατο στη VTB Arena της Μόσχας πριν από το Alina Festival |

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Καμπάεβα από την έναρξη του πολέμου

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2022, 14:47
Η Αλίνα Καμπάεβα (δεύτερη από αριστερά) με συντελεστής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα γίνει το Σάββατο στη VTB Arena της Μόσχας πριν από το Alina Festival
|

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Καμπάεβα από την έναρξη του πολέμου

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2022, 14:47

Η Αλίνα Καμπάεβα, μία από τις πιο διάσημες αθλήτριες της Ρωσίας τα τελευταία 25 χρόνια, η οποία φημολογείται εδώ και καιρό ότι είναι ερωμένη του 69χρονου ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, φωτογραφήθηκε την Πέμπτη για πρώτη φορά από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Διαψεύδοντας τις υποψίες ότι κρύβεται στην Ελβετία, η 38χρονη ολυμπιονίκης πέρασε από μια πρόβα στη VTB Arena της Μόσχας πριν από το Alina Festival, την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η ίδια, και η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Φωτογραφίες της Καμπάεβα δημοσιεύτηκαν αργά την Πέμπτη από την Εκατερίνα Σιρότινα, γνωστή χορογράφο ρυθμικής γυμναστικής, η οποία ευχαρίστησε την πρώην πρωταθλήτρια για την «πολύ ιδιαίτερη δημιουργική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση».

Η Καμπάεβα είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση διασημότητας. Η ίδια δεν έχει σχολιάσει τις επίμονες φήμες περί γάμου της με τον ρώσο πρόεδρο ή εγκυμοσύνης και σε αντίθεση με άλλες ρωσικές celebrities, πολύ σπάνια φωτογραφίζεται δημοσίως.

Η Αλίνα Καμπάεβα (αριστερά), εμφανώς αλλαγμένη, με την χορογράφο Εκατερίνα Σιρότινα

Ρωσικά περιοδικά ανέλυσαν την εμφάνιση της κας Καμπάεβα μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας, σχολιάζοντας τα αθλητικά της παπούτσια αξίας 700 λιρών και διατυπώνοντας εικασίες για πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Ενα δημοφιλές ρωσικό κανάλι στο Telegram ισχυρίστηκε ότι η κ. Καμπάεβα έχει υποβληθεί σε θεραπείες botox και filler παρόμοιες με αυτές του Πούτιν.

Ρώσοι ερευνητές δημοσιογράφοι έχουν στο παρελθόν αποκαλύψει ένα περίπλοκο δίκτυο περιουσιακών δεσμών μεταξύ του στενού κύκλου του Πούτιν και της οικογένειας της Καμπάεβα.

Το 2016, o τηλεοπτικός σταθμός Rain (ο οποίος έκλεισε στις αρχές του περασμένου μήνα, λίγες μέρες μετά την εισβολή στην Ουκρανία) ανέφερε ότι ένας παιδικός φίλος του Πούτιν και ένας συνεργάτης του μεταβίβασαν αμφότεροι την κυριότητα τριών πολυτελών διαμερισμάτων σε αριστοκρατικές συνοικίες της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης στην… ηλικιωμένη γιαγιά της Καμπάεβα. Η ίδια κυρία καθώς και η αδελφή της όμορφης πρωταθλήτριας από την Τασκένδη, απέκτησαν πολυτελή ακίνητα από συναθλητή του Πούτιν στο τζούντο…

Εξάλλου, η ίδια η Καμπάεβα, και παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία εμπειρία στη δημοσιογραφία ή στη διοίκηση, από το 2014 μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της National Media Group (NMG), μιας αυτοκρατορίας μέσων ενημέρωσης που ανήκει σε φίλο του Πούτιν. Το όνομα της Καμπάεβα εξαφανίστηκε από τον ιστότοπο της NMG νωρίτερα αυτό το μήνα εν μέσω φόβων ότι η εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίσει δυτικές κυρώσεις.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο φυλακισμένος ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, έχει χαρακτηρίσει τον όμιλο NMG «αναμφίβολα προσωπικό περιουσιακό στοιχείο» του Πούτιν.

Αν και δεν εμφανίζεται συχνά δημοσίως, όταν κάνει μια εμφάνιση μερικές φορές δεν αποφεύγει τις γκάφες που δίνουν τροφή στις φήμες.

το περασμένο καλοκαίρι σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη για την κρατική τηλεόραση για να σχολιάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, η Καμπάεβα φορούσε βέρα. Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε φουντώσει ο θόρυβος για γάμο με τον Πούτιν, έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο. Και αυτή τη φορά, δεν φορούσε δαχτυλίδια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...