156
Φωτογραφία από την προσφατη συνάντηση Μητσοτάκη - Μέρκελ στη σύνοδο του ΕΛΚ | INTIMEnews

Πρόσκληση Μέρκελ στον Μητσοτάκη – στο Βερολίνο ο Πρωθυπουργός μετά τις 20/8

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2019, 15:18
Φωτογραφία από την προσφατη συνάντηση Μητσοτάκη - Μέρκελ στη σύνοδο του ΕΛΚ
|INTIMEnews

Πρόσκληση Μέρκελ στον Μητσοτάκη – στο Βερολίνο ο Πρωθυπουργός μετά τις 20/8

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2019, 15:18

Πρόκληση να επισκεφθεί το Βερολίνο δέχθηκε από την Ανγκελα Μέρκελ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ημερομηνία του ταξιδιού να πηγαίνει για μετά τις 20 Αυγούστου.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γερμανίδα καγκελάριος επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον έλληνα Πρωθυπουργό για να τον συγχαρεί για την νίκη του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος της συνάντησης, που θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου, όταν και θα ανοίξει η Βουλή.

Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τον νέο Πρωθυπουργό, θα γίνει ωστόσο στην Κύπρο -όπως εξάλλου συνηθίζεται- αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης το τριήμερο 20-22 Ιουλίου.

Σύμφωνα πάντα με το κρατικό πρακτορείο, ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος επίσης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...