295
O κατηγορούμενος έξω από το ανακριτικό γραφείο | lamiareport.gr

Προφυλακιστέος ο δικηγόρος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης στη Λαμία

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 14:43
O κατηγορούμενος έξω από το ανακριτικό γραφείο
|lamiareport.gr

Προφυλακιστέος ο δικηγόρος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης στη Λαμία

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 14:43

Προφυλακιστέος, μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου, κρίθηκε ο 71 ετών δικηγόρος που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονου κοριτσιού – κόρης εργαζόμενου στην εξοχική κατοικία του κατηγορούμενου λίγο έξω από τη Λαμία.

Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- δικηγόρος προσήλθε νωρίς το πρωί μαζί με τη σύζυγό του και τους συνηγόρους του  για την απολογία του ενώπιον της εισαγγελέως και της ανακρίτριας Λαμίας.

Για μία ακόμη φορά αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της μικρής. Μάλιστα όπως είπε, προσπαθούσε να βοηθά οικονομικά την οικογένειά της (στο βίντεο κάτω οι δηλώσεις των συνηγόρων του).

Από την πλευρά της, η 11χρονη επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου, υποστηρίζοντας ότι ο εφιάλτης που ζούσε, είχε ξεκινήσει ήδη από την ηλικία των οκτώ ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της μικρής εργαζόταν ως κηπουρός στην εξοχική κατοικία του προφυλακισθέντος, η οποία βρίσκεται σε παραθεριστικό οικισμό έξω από τη Λαμία.

«Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop», κατέθεσε στις αρχές το κορίτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑNT1.

Παρουσία παιδοψυχολόγου, η μικρή δήλωσε ότι ο 71χρονος δικηγόρος την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές.

«Μια ημέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Η σχετική καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 και σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...