258
Ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του | φωτ. αρχείου

Ποτάμι: Ο κ. Θεοδωρικάκος καλεί τους βουλευτές μας σε αποστασία;

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 16:39
Ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του
|φωτ. αρχείου

Ποτάμι: Ο κ. Θεοδωρικάκος καλεί τους βουλευτές μας σε αποστασία;

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 16:39

Παλαιοκομματικές πρακτικές καταλόγισε στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας το Ποτάμι με αφορμή τη δημόσια πρόσκληση του συντονιστή στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος αυτού να προσχωρήσουν, εν όψει εκλογών, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή» δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 ο κ. Θεοδωρικάκος και αφού ξεκαθάρισε πως «δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι» κάλεσε ανοικτά τα στελέχη του να ενταχθούν στη ΝΔ:

«Οσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές. Με το Ποτάμι και τα στελέχη του έχουμε σε πολλά θέματα συγκλίνουσες απόψεις. Το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαΐου γιατί, διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή. Ολοι λοιπόν πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα», ανέφερε με νόημα στη συνέντευξή του ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Το δημόσιο κάλεσμα Θεοδωρικάκου δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Σεβαστουπόλεως που σε ανακοίνωση της παραπέμπει αφενός στις «μεταγραφές»του Ιάσονα Φωτήλα και της Κατερίνας Μάρκου, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις πρακτικές που δείχνει να ενστερνίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά τη διεύρυνση του κόμματός του.

«Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία; Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;» διερωτώνται χαρακτηριστικά στο Ποτάμι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...