242
Ο 45χρονος Ρόμπι δεν έχει κινητό τηλέφωνο από το 2006 | Facebook

Ρόμπι Γουίλιαμς: Δεν έχω κινητό τηλέφωνο από το 2006

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 20:05
Ο 45χρονος Ρόμπι δεν έχει κινητό τηλέφωνο από το 2006
|Facebook

Ρόμπι Γουίλιαμς: Δεν έχω κινητό τηλέφωνο από το 2006

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 20:05

Δεν ξέρουμε για τις άλλες του καταχρήσεις, αλλά πάντως ο Ρόμπι Γουίλιαμς δηλώνει… «καθαρός» από την εξάρτησή του από το κινητό τηλέφωνο τα τελευταία δεκατρία χρόνια!

«Δεν έχω κινητό τηλέφωνο από το 2006. Είμαι πάντα στον υπολογιστή μου και έχω πάντα wi-fi. Ξεφορτώθηκα τα κινητά γιατί απλά δεν μου αρέσουν», ήταν η αφοπλιστική εξήγηση που έδωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Back of the Net».

Πάντως παρότι δεν διαθέτει smartphone, ο Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media παρά το ότι δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του.

«Δεν έχω τους κωδικούς μου στα προφίλ και τους λογαριασμούς μου, διαφορετικά θα τελείωνε η καριέρα μου. Λέω σε διάφορους ανθρώπους τι να βάλουν αλλά μου λένε “αποκλείεται αυτό να ανέβει” και το θέμα τελειώνει εκεί», δήλωσε με χιούμορ ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τον Guardian.

Πάντως, ο 45χρονος Γουίλιαμς δεν είναι ο μόνος διάσημος που δηλώνει ότι «έκοψε μαχαίρι» το κινητό τηλέφωνο.

Το ίδιο είχε πει και το 2016 ο Ελτον Τζον, ο οποίος μάλιστα πέρυσι εξέφρασε την αγανάκτησή του γιατί πλέον τα κινητά έχουν κάμερες και μπορούν να καταγράψουν οτιδήποτε.

«Μπορούσες να βγεις και να φερθείς εξαιρετικά άσχημα δημόσια – κάτι που έχω κάνει πολλές φορές – και κανένας δεν μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες. Δυστυχώς, αυτό άλλαξε με την έλευση της τεχνολογίας», είχε πει ο Τζον.

Στον ίδιο κατάλογο με τους παραπάνω ανήκει και η νεαρή ηθοποιός Σαϊλίν Γούντλεϊ καθώς και ο βετεράνος γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ, ο οποίος μάλιστα επικαλείται λόγους προσωπικής ασφαλείας από τυχόν χάκερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...