289
Ολα δείχνουν ότι παρά τις επιθέσεις, ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει στην Αθήνα με άλλον αέρα | ΙΝΤΙΜΕnews

Καμμένος: Δημοσιογραφικός αυνανισμός ότι μπαίνω στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2018, 16:21
Ολα δείχνουν ότι παρά τις επιθέσεις, ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει στην Αθήνα με άλλον αέρα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Καμμένος: Δημοσιογραφικός αυνανισμός ότι μπαίνω στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2018, 16:21

Αφού ξεμπέρδεψε με την «Εφημερίδα των Συντακτών» που «υπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα» και λίγες μόνο ώρες πριν από τη συνάντηση – «καθαρές εξηγήσεις» με τον «σύντροφο» Αλέξη Τσίπρα, ο πάντα δραστήριος στο Twitter Πάνος Καμμένος έστειλε και μία ηχηρή απάντηση σε όσους έγραψαν ότι έχει ήδη έτοιμη συμφωνία να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι, στο Επικρατείας του κόμματος του οποίου τα στελέχη έχουν βγει εκτός εαυτού από τα τερτίπια του και βάλλουν κατά ριπάς εναντίον του!

Γιατί όπως έχει δείξει η μέχρι σήμερα η κοινή πορεία Τσίπρα – Καμμένου, ΟΛΑ είναι δυνατά σε αυτή την «συγκατοίκηση».

Γι αυτό και τώρα ο Πάνος Καμμένος δηλώνει σίγουρος ότι και «ο Αλέξης θα νικήσει» και οι «ΑΝΕΛ θα μπούνε στη Βουλή»!

Με αφορμή λοιπόν τα σενάρια που του έχουν μία σίγουρη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ βγήκε να πει πως δεν υπήρξε τίποτα το περίεργο σε όσα είπε κατά τις πρόσφατες επαφές του στις ΗΠΑ, ότι βάσεις υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και κλείνοντας, ότι όσοι τον εμφανίζουν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλα παρά δημοσιογραφικοί αυνάνες (με τη σλανγκ ερμηνεία της λέξης, για την οποία δεν χρειάζεται περαιτέρω εκλαΐκευση).

«Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει», ήταν η συγκεκριμένη διατύπωση που επέλεξε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, με την κατάληξη του tweet να ερμηνεύεται ήδη ως «ευχαριστώ» του Πάνου στον Αλέξη για την κάλυψη που του παρέχει όλα αυτά τα δύσκολα 24ωρα.

Με άλλα λόγια ο Πάνος και ο Αλέξης να είναι καλά και όλα θα γίνουν….

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...