218
Ο Παύλος Πολάκης σε ρόλο μπουρλοτιέρη από το κομματικό βήμα του ΣΥΡΙΖΑ | ΙΝΤΙΜΕnews

Πολάκης: «Θα πάρουμε τις εκλογές αν κάποιοι πάνε φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2018, 15:42
Ο Παύλος Πολάκης σε ρόλο μπουρλοτιέρη από το κομματικό βήμα του ΣΥΡΙΖΑ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πολάκης: «Θα πάρουμε τις εκλογές αν κάποιοι πάνε φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2018, 15:42

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αρκεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, στέλνοντας κάποιους στη φυλακή!

Αυτό βροντοφώναξε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πάντα αθυρόστομος αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των συντρόφων του και να δείξει ποιος τελικά είναι ο δρόμος για τη εκλογική νίκη.

Σύμφωνα με το… «θεώρημα Πολάκη», ο  ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί και πάλι νικητής, υπό την προϋπόθεση η Δικαιοσύνη να επιταχύνει -επιτέλους- τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων ώστε «κάποιοι» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- «να οδηγηθούν στις φυλακές».

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή, υπογραμμίζοντας ότι σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος δεν πρέπει να δίνεται καμία αναβολή στη διενεργούμενη προνάκριση.

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, η Δικαιοσύνη πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς καθώς, όπως υποστήριξε, σε συγκεκριμένες υποθέσεις «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών» (χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω).

Αναφερόμενος στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, ο κ. Πολάκης εκτίμησε ότι θα πρέπει ορισμένες διαδικασίες να επιταχύνονται  και ενδεικτικά διερωτήθηκε: «Γιατί να υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση;»

Στο σχόλιό του τέλος για τον Πάνο Καμμένο και την εντεινόμενη ημέρα με την ημέρα κυβερνητική κρίση, ο αναπληρωτής υπουργός αρκέστηκε να πει ότι  «με τον Καμμένο συμφωνήσαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, όχι να γίνουμε ιδεολογικά αδέλφια»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...